2777
2789
عنوان

یک وسیله بگید که بتونم باهاش شوهر حرص بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست
واقعا که عجوزه سه پستونی😂😂😂

حرف گوش نمیده حرصم میده 

منم یکم حرصش میدم خالی میشم 

با میکروفون همش صداش میزنم

دوستاش این اخر هفته از ترس میکروفون اصلا دعوت نکرد نزاشتمم بره جایی

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

سلام خوبی 

منم از اسپیکر خریدم 

ولی بنظر من شارژ کم نگه میداره اهنگ باز کرده بودم از گوشی یک ساعت اینا که خوند بعد صدا داد و خاکوش شد بعد باز بازش کردم و یکمم خوند بعد نیم ساعت اینا باز صدا داد خاموش شد 

برا شما چقدر شارژ نگه میداره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی منم از اسپیکر خریدم ولی بنظر من شارژ کم نگه میداره اهنگ باز کرده بودم از گوشی یک ساعت اینا ...

برای من نمیزارمم تازه پر بشه یکم میزنم تو شارژ ۴ ساعت نگه داشته امتحان نکردم تا حالا دیگه چقدر میتونه تحمل کنه فکر کنم خیلی نگه داره بزارم فول شارژ شه

میکروفونش که همون روز که خریدم ۵ دقیقه زدم تو شارژ الان چندین روزه داره کار میکنه

از این کوجولو هاست ولی صداش عالیه عالی 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
حالا صدات برا خوانندگی اوکیه

صدام قشنگه ولی اون بدش میاد دیگه 

بیشتر ببینید
برای من نمیزارمم تازه پر بشه یکم میزنم تو شارژ ۴ ساعت نگه داشته امتحان نکردم تا حالا دیگه چقدر میتون ...

منم همون k12خریدم 

من تقریبا ۲ساعت میزارم شارژ میکروفونش که خیلی استفاده نکردم ولی اسپیکر آهنگ باز کردم نهایت ۲ساعت بخونه البته صداش زیاد میزارم 

شما آهنگ میزاری یا فقط از میکروفونش استفاده میکنی

بعد رقص نورش خاموش میکنی یا بازه 

گ.ه خورده بخون با تمام قدرت 😂♥️

واقعا گوه خورده اینقدر منو اذیت کرده

هر هفته با دوستاش بساط داشتن خونمون این هفته از ترس میکروفون اصلا کنسل کرد

اسم مادرش لیلاست همش اهنگ لیلا آهای فرشته مغرور میخونم

بخدا راست میگم حالا شما فکر کنید شوخی میکنم

بیشتر ببینید
منم همون k12خریدم من تقریبا ۲ساعت میزارم شارژ میکروفونش که خیلی استفاده نکردم ولی اسپیکر آهنگ باز کر ...

از کجا خریدی؟؟؟

چرا پس مال من اینقدد نگه میداره تازه نزاشتمم فول بشه  سریع میکشم از شارژ

خب چرا نمیزاری همونطور که تو شارژه روشن باشه 

من رقص نورش خاموش میکنم بیشتر وقتا

من مثلا از عصر گذاشنم تا شب یکسره اهنگ تو شارژم کم زده بودم ولی شارژش تموم  نشد یه  ۴ یا ۵ ساعتی مداوم میخوند

یک میکروفونه گرفتی یا دو میکروفونه

بیشتر ببینید
منم همون k12خریدم من تقریبا ۲ساعت میزارم شارژ میکروفونش که خیلی استفاده نکردم ولی اسپیکر آهنگ باز کر ...

از دیجی کالا خریدی مگه نه؟

شما همون خانمی سلام خوبی

نورش خاموش کن ببین چقدر نگه میداره

شاید فیک دادن بهت 

بزار تو برق باشه همزمان استفاده کن بنطرم حیفه مرجوع نکن

به رادیو هم وصل میشه تازه

بیشتر ببینید
از کجا خریدی؟؟؟چرا پس مال من اینقدد نگه میداره تازه نزاشتمم فول بشه سریع میکشم از شارژخب چرا نمیزار ...

تک میکروفونه 

دیگه تو برق که فایده نداره میخوام ببرم عوضش کنم معمولیاش بدون میکروفونش ۲۷۰بود شاید از همون خریدم چون میکروفومشم زیاد به درد من نمیخوره 

ولی اگه شارژ خوب نگه میداشت خوب بود باز  

تک میکروفونه دیگه تو برق که فایده نداره میخوام ببرم عوضش کنم معمولیاش بدون میکروفونش ۲۷۰بود شاید از ...

خیلی عجیبه حتما فیک دادن بهت یک ساعت دو ساعت خیلی کمه که اره پسش بده

بیشتر ببینید
از دیجی کالا خریدی مگه نه؟شما همون خانمی سلام خوبینورش خاموش کن ببین چقدر نگه میدارهشاید فیک دادن به ...

نه از دیجی کالا نخریدم از مغازه خریدم 

رادیوش چجور وصل میشه؟

آخه من میخوام بیرون رفتنی ببرم برا آهنگ گوش دادن جاهایی که برق نیس 

نه از دیجی کالا نخریدم از مغازه خریدم رادیوش چجور وصل میشه؟آخه من میخوام بیرون رفتنی ببرم برا آهنگ گ ...

رادیو رو دکمه M بزن میره رو رادیو 

پسش بده همون بدون میکروفون بخر نیاز نداشتی به هر حال میکروفون

من خیلی عجیبه برام ولی یکی دو ساعت خیلی کمه واقعا

چقدر میزاری شارژ میشه

بیشتر ببینید