2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم بچم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 83 پست
نه قبول نشد زدن عدم همکاریواسه بینایی و شنوایی هم برگه دادن و بردم . بینایی مشکلی نیست اما شنوایی دک ...

خب چون تمرکز نداره گوش نداده که جواب بده ببرین کار درمانی ذهنی

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم گفتارش چطوره الان پسرتون و درکش؟چه سوالایی ازش پرسیدن میدونید!

بله صف نشون دادن نفر اول و آخر نشون داد وسایل رو بزار رو میز زیر جلو و پشت،لی لی برده توپ بازی کردن باید به هدف اینا پرت میکرده رنگ ها و اعداد پرسیدن

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
فدای تو بشم الان باید پر انرژی باشیو برای بچت و رفع مشکلش اقدام کنی نه اینکه تنهاش بزاریمردا کلا یکم ...

چقدر انرژیت خوبه عزیزم مرسی

بله صف نشون دادن نفر اول و آخر نشون داد وسایل رو بزار رو میز زیر جلو و پشت،لی لی برده توپ بازی کردن ...

همینا فقط؟

پسر اینا رو بلده فقط از نظر گفتار یکم تاخیر داره پسر شما گفتارش چند سالگی کامل شد و درکش؟

همینا فقط؟پسر اینا رو بلده فقط از نظر گفتار یکم تاخیر داره پسر شما گفتارش چند سالگی کامل شد و درکش؟

خب نگاه کردن دیدن گفتارش ناقصه گفتن کار کنین پسرم ۳ سال زبون باز کرد ۵ و خورده بود که تکمیل شد