2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تنبلی تخمدان از سردی هست عزیز 

مصرف سردیجات رو کم کن البته توصیه میکنم پیش طب سنتی معتبر برید تا کامل درمان بشین و ان شاءالله بچه دار هم میشی غصه نخور 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
من مجردم 😭 ولی همش تیکه که بچه دار نمیشی😭😭😭😭😭😭

از کجا فهمیدی تنبلی تخمدان داری؟... عزیزم... مادرها از سر عصبانیت بعضی مواقع یه چیزای میگن... به دل نگیر🦋

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

[QUOTE=376865191]یعنی منو خیلی میسوزونه ولی داداشم با اینکه معتاده و صدتا کار می‌کنه تهش دستاشو میگیره بالا میگه خدای ...[/QUOTEخدا هم نشسته ببينه مامانت ج دعايي ميكنه زود مستجابش كنه بي خيال 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
یبار یکی تاپیک زدع بود ک موقع ازدواج باید عنوان بشه وگرنه عقد باطل میشه

دکتر من گفت از هر 5 تا دختر 3 تاش تنبلی داره 

بیماری با این حجم از شایع بودن فکر نکنم اینطوری که میگید باشه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

مامان منم هر وقت با من بحثش میشد 

میگف همینو

بعد ازدواجمم همیشه میگف بچه زود نیار.اگر بعد ده سال اوردی یکی کافیه!!

من زود بچه دار شدم...دوتا اوردم

نفرین ناحق نمیگیره.

بعضی مامانها خیلی دل میشکنن

من که مادرم دلم نمیاد هیچوق اینجوری نفرین بچهام کنم

هر وقت خیلی کلافه میشم از دستشون میگم خدا ایشالا ی جین بچه مثل خودتون بهتون بده تا اونموقع درکم کنید چی میکشیدم از دستتون😅

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید
زود دعات بس بكير مجرده😁

خوب شاید امسال ازدواج کنه... سال دیگه هم بچه دار بشه🫱🏽‍🫲🏻😁😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عزیزم ول کن این حرفا رو خدا اگه بخواد بدترین بیماری هم که داشته باشی بچه دار میشی تنبلی تخمدان مشخصه دیگه یعنی بچه دار میشی اما دیرتر با منفی گویی دیگران هیچ اتفاقی نمیوفته

دکتر من گفت از هر 5 تا دختر 3 تاش تنبلی داره بیماری با این حجم از شایع بودن فکر نکنم اینطوری که میگی ...

اره .سر اون تاپیک من تعلیق دایم شدم بس ک حرص خوردم.

طرف حرف مفت میزد