2777
2789
مامان من با تنبلی شدید بدون مراجعه برای درمان دوتا بچه داره خودم تنبلیم خفیفه و فعلا وقت پیگیری و در ...

من اولی رو یک سال اقدام بودم 

دومی که خدا خواسته بود 

یکم رژیم غذایی رعایت بشه و پیاده روی داشته باشی خودش حل میشه در اکثر مواقع 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من که تعلیق دایم شدم سر اون تاپیک.🤣🤣

من یه تایپکی رفته بودم با یه اکانت دیگه م یکی از روانی ها که قبلا توهین به هم کرده بود شناختم بعد وایساد توهین کردن بعد نی نی یار و صدا زد گفت اکانت دومی داره تعلیق دائمش کن نی نی یار هم نمیدونم طرف کی ش میشد براش چی کار کرده بود پستشو لایک کرد منم به حرف اون تعلیق دائم کرد اونبعد اون که حرافای زشت زد به اندازه یه دقیقه تعلیق نشد اصلا من هیچی نگفتم تعلیق دائم شدم حالا هرچی میگم اشتباه شده انگار نه انگار

من یه تایپکی رفته بودم با یه اکانت دیگه م یکی از روانی ها که قبلا توهین به هم کرده بود شناختم بعد وا ...

زیادن این موارد.دیروز تو ی تاپیک به ی نفر گفتم حس بد نده به اسی .

کاربر دیگه اومد به پدرم فحش داد که تو همش دنبال دعوایی🤣حالا من بدبخت.

دوتایی ریختم سرن.فحش و نفرین .

از دیروزم همینطوری تاپیک میزنه صحیح و سالم.

یا کاربر دیگه نیلا به اسم من تاپیک زده بود ک من مردم و جنسیت اشتباه زدم.چون بهش گفته بودم توهین نکن.

باورت نمیشه اون تعلیق نشد ولی من شدم

زیادن این موارد.دیروز تو ی تاپیک به ی نفر گفتم حس بد نده به اسی .کاربر دیگه اومد به پدرم فحش داد که ...

چی بگم بی دروپیکر اینجا نی نی یار هم که میدونی عشقش تعلیق کردن آدمایی که کاری به کسی ندارن اینجا میگن توهین خلاف قانونه تعلیقی داره اما برعکس این شعارشون با ادب بودن تعلیقی داره