2777
2789
عنوان

چقدر این رفتار افراد ثروتمند آزارم میده از دیروز بغضی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 26 پست

اینا احتمالا تازه به دوران رسیده ان 

پولدار واقعی هیچوقت خودشو رو بقیه خالی نمیکنه،آدم میشناختم کم کم 1000 میلیارد سرمایه داشت ،یک بار تو کل 67 سال زندگیش نگفت من پول دارم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه حقیقتی وجود داره اونم اینه که ادما وقتی موفق میشن اتفاقا تلاششون مبنی بر اینه که نشون بدن از خانواده ضعیفی بودن و خودشون با تلاش خودشونو بالا کشیدن حتی اگر خلاف این موضوع باشه

این رو توی سلبریتیای مطرح هالیوود هم میبیند این نشون میده که برای ادم موفق اهمیتی ندارع فکر کنن از چه خانواده ایه مهم جایگاهیه که با تلاش بدست اورده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

منو دوستم رفتیم پیش یه خانوم طب سنتی تو محله ما به دوسهم گفت شما کجا میشبینین اونم منطقه متوسط رو به ...

وای از دستشون...

ادم تو یه شب با سر میخوره زمین

در حدی که هیچ مال و منالی نمیتونه نجاتش بده

اینا احتمالا تازه به دوران رسیده ان پولدار واقعی هیچوقت خودشو رو بقیه خالی نمیکنه،آدم میشناختم کم کم ...

خاستم بنویسم که شما زحمتش رو کشیدید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
اینا احتمالا تازه به دوران رسیده ان پولدار واقعی هیچوقت خودشو رو بقیه خالی نمیکنه،آدم میشناختم کم کم ...

بله دقیقا درست میگید

مادربزرگم یه دختر از یه خانواده ی ضعیف بود

که با پدربزرگ من ازدواج کرد...

اومد وسط کلی مال و جایگاه اجتماعی و ...

پدربزرگم از اینا بوده که ده تا بچه یتیم و دورادور بزرگ می‌کرده و خرجشون رو می‌داده

تا قبل مرگش هیچکس نمیدونست 

بعد مرگش فهمیدن 🥲🥲🥲

اونی که تو خانواده پولدار موفق میشه خیلی با اونی که تو خانواده ضعیف موفق میشه فرق داره مادربزرگ شما ...

بله می‌دونم این چیزی که شما میگید رود

اما

نه اصلا تعریف نمیکرد...

لحنش رو کاملا میشناسم من

بله دقیقا درست میگیدمادربزرگم یه دختر از یه خانواده ی ضعیف بودکه با پدربزرگ من ازدواج کرد...اومد وسط ...

دقیقا همینه 

اون آقایی که گفتم هم خانمش خیلی ظلمش میکرد،حالا جالبه بعد از مرگش هم خانمه همش بچه ها رو نفرین میکنه چون باور داره پولی که به ارث رسیده مال اون بوده😐در صورتی که ایشون اگر زن اون آقا نمیشد هیچی نداشت 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید