من به خاطر شرایط کاریم مجبور شدم بابام خونه بخره ولی میگه خونه خریدم خرج دانشگاه هم ترمی ۳۰ فقط شهریه خییلی هم خرج رفت و آمد و خورد و خوراک شد خدایی بابام خیلی زحمت کشید ولی میکه جهیزیه نمیدم آخه من چند سال کار کنم تا بتونم بخرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
خونه به اسم خودت؟؟چی از این بهتر...من باشم همینو قبول می کنم...جهیزیه هم با شوهرم نصف نصف می خرم.
چرا نصف نصف اقا النگوهاش نشکنه این خونه میده نصف وسایام بخره
فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
خونه بزنه به نامت میدونی چه پشتوانه ایه؟۴ تا تیرتخته میخوای چیکار،که به محض خرید میشن دست دوم و دیگه پول ازش درنمیاد
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است