2777
2789
عنوان

بخاطر بچشون باهاش قطع رابطه کردم

179 بازدید | 22 پست

دوستم ی پسر ۵ ساله داره بشدت شلوغه همه جارو ب خاکو خون میکشه دفعه قبلی که امده بودن دوچرخه پسرمو که کادو تولدش بود هنوز سلفوناشو نکنده بودیم چون هنوز کوچیکه تصمیم داشتم همونجوری ببرم بزارم خونه مادرم جا نداریم اورد وسط خونه کلا پاره پوره کرد هرچی داشتو جدا کرد بوقشو‌خراب کرد یسره ام سوارش بود  هرچیم وسیله میدادم میرفت باز یچیز جدید برمیداشت میاورد دیروزم عصر امدن خونمون در اتاق پسرمو قفل کردم هی اویزون دستگیره شد شکست رفت رو تخت خودمون پرید ی خرس دارم رو‌تختمون اورد همه چیشو کند امد سرکه هفت سینو ریخت رو میز یکمم ریخت رو فرش مادرشم اصلا هیچی نمیگفت منم دعواش کردم مامانشم از دیروز زنگ‌ زده پیام داده جوابشو ندادم الانم پیام داده بود فرشتونو میدم بیرون بشورن منم گفتم عزیزم بهتره رفت امد نکنیم راحتریم من با بچه نمیتونم سختمه پذیرای شما باشم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

وای نگو منم یکی دوستامون اومدن خونمون بعد خانومه سرشو کرده بود تو تلویزیون و بچش خونمو ب گند کشیدا یعنی از تلویزیون میخواست بره بالا رفت کفشا رو ریخت بیرون رفت تو جا کفشی همه جا رو ریخت بهم ب شوهرم گفتم دیگه تا وقتی بچشون بزرگ نشده و ۱۲ سالش نشده من نمیخوام اینا رو ببینم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه شیطون یه طرف پدرو مادر بیخیال یه طرف 

این بیخیالی پدر و مادر از شیطونی بچه بیشتر رو مخ هست 

خوب کردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

و این مادرها اعتقادی ندارن بچه شون رو باید ببرن دنبال درمان چون بیش فعالی دارن بقیه هم میگن پسره پر انرژی درمان چیه دارو چیه گند میزنن به زندگی بقیه

پسر من رگه هایی از بیش فعالی داره از این کارها نمیکنه فقط هیجان زده است بازم بردمش و تحت درمان ولی این مادرها بیخیال ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه شیطون یه طرف پدرو مادر بیخیال یه طرف این بیخیالی پدر و مادر از شیطونی بچه بیشتر رو مخ هست خوب کر ...

من پسرم تازه پاعه بخدا هرجا میریم من یسره دنبالشم حتی اسباب بازیم از خونه براش میبرم نمیدونم یسریا چرا انقد بیخیالن بچه اصلا از در که امد تو مستقیم رفت سمت اتاق پسرم دید در قفله اویزون دستگیره شد ماهم مستاجریم کلا قفل یجوری شکسته شوهرم باید ببره کامل عوض کنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من پسرم تازه پاعه بخدا هرجا میریم من یسره دنبالشم حتی اسباب بازیم از خونه براش میبرم نمیدونم یسریا چ ...

حق داری عزیزم 

منم یه کیف عروسکی برای پسرم خریده بودم هر جا میرفتم یه دست لباس و چند تا اسباب بازی کوچیک داخلش میذاشتم با خودم می‌بردم براش که وسیله کسی رو دست نزنه 

ضرر تلخه دیگه چرا آدم باید تو این گرونی به خاطر بچه یکی دیگه متضرر بشه 

خوب کردی به مادرش گفتی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق داری عزیزم منم یه کیف عروسکی برای پسرم خریده بودم هر جا میرفتم یه دست لباس و چند تا اسباب بازی کو ...

اصلا بچش روم نمیشه بهش بگم انگار مشکل داره یبار رفتیم بیرون از پنجره اویزون میشد هی ب مامانش میگفت درو باز کنم. بیوفتم ماشین در حال حرکت هی میومد جلو ادا در میا‌ورد دهنشو کجو کوله میکرد🤦🏻‍♀️ اصلا میبینمش کهیر میزنم بس شلوغه 

اصلا بچش روم نمیشه بهش بگم انگار مشکل داره یبار رفتیم بیرون از پنجره اویزون میشد هی ب مامانش میگفت د ...

این بچه انگار میخواد به خودش هم آسیب بزنه با توجه به گفته هات 

اینا علایم بیش فعالی هست فکر کنم 

کاش یه دکتر ببره و آینده بچه تباه نشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این بچه انگار میخواد به خودش هم آسیب بزنه با توجه به گفته هات اینا علایم بیش فعالی هست فکر کنم کاش ی ...

دقیقا و این مادرها نمی‌خوان زیر بار برن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️