2777
2789
عنوان

بخاطر بچشون باهاش قطع رابطه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
درسته الان بچه هست درمانش راحتره

نه دیگه اینا میگن برن دکتر دارو بگیره گناه داره فقط ديگران رو آزار بده اذیت کنه بزرگ میشه خوب میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه دیگه اینا میگن برن دکتر دارو بگیره گناه داره فقط ديگران رو آزار بده اذیت کنه بزرگ میشه خوب میشه

آخه بزرگ هم بشه خوب نمیشه بدتر میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه بزرگ هم بشه خوب نمیشه بدتر میشه

نه دیگه این همه ارازل تو خیابون حاصل همین پدر مادرها و تربیتشون و درمان نکردشون هستند ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه اینقدر شلوغه که وظیفه مادرش هست تو مهمونی مواظبش باشه

نیستش دوستم واقعا ادم خوبیه بدی ندیدم ازش منتها بچش خیلی اذیت میکنه منم کشش این همه شلوغیو ندارم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نه دیگه این همه ارازل تو خیابون حاصل همین پدر مادرها و تربیتشون و درمان نکردشون هستند ....

🥲🥲🥲🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اه دقیقا

مادر بزرگ منم خوب تربیت نکرد فقط زائید 

یک عمر ما درگیر کثافت کاری های خانوادگی اونا بودیم

دقیقا بچه هاش فضول و بیش فعال بودن و درمان نکرد فقط درگیر زاییدن بود

ما دزد نداریم تو کل فامیل ولی حتی دزدی و کیف قاپی هم کردن

اصلا ابرو نذاشتن برامون

اه دقیقامادر بزرگ منم خوب تربیت نکرد فقط زائید یک عمر ما درگیر کثافت کاری های خانوادگی اونا بودیمدقی ...

میدونم چی میگید 

من خودم کوچکترین حالت نامتعارف از پسرم دیدم سریع بردمش روانشناس اون جواب نداد بردمش روان پزشک دارو مصرف میکنه 

فقط و فقط هیجان زده میشه