2777
2789

چند ساله که ازدواج کردم و دور از خانواده خودم زندگی میکنم ، هر چقدر خانواده خودم مهربان هستند و بچه مونو دوست دارند، خانواده شوهرم سرد و بی تفاوت هستند ، الان چند روزه از پیش خانواده اومدم، مادر شوهرم اصلا تحویل نمیگیره، نمیگه بچه تونو بیارید ببینیم ، یا اینکه بیاید اینجا تنها نمونید، بدون دعوت هم اجازه نداری خونه شون بری ، اصلا واسه عید دیدنی هم اجازه نداری بری , خیلی حرص میخورم، اصلا به شوهرم زنگ نمیزنن، شوهرم همش بهشون زنگ میزنه و احترام ، من چیکار کنم آروم بشم؟

تو زندگی یاد گرفتم خانواده یعنی همسر و بچه 

نه خانواده خودم نه همسر 

داریم راحت زندگی می‌کنیم 

مگه حال خوب و آرامش ما باید در گرو دیگران باشه 

زندگیتون رو بکنید راحت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤣🤣

بابا این خانواده همسر نمیدونم فازشون چیه مادرشوهر منم الکی قهر کرده منم از خدامه محلش نمیدم . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید