2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری

39 بازدید | 12 پست

دوستان به نظرتون لکه بینی قهوه ای میتونه نشونه بارداری باشه یه درد خیلی خفیف پریودی دارم یکم بیحالم دیروزم یکی دوتا لک قهوه ای اومد دیگه تاحالا چیزی نیومد یعنی میشه امیدوار بود🥺

من ک لکه لانه گزینی ندیدم و نشنیدم ولی اینجا گفتن به سری 

حالا یه بیبیچک بزن

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
من ک لکه لانه گزینی ندیدم و نشنیدم ولی اینجا گفتن به سری حالا یه بیبیچک بزن

من اولین روز تاخیر زدم منفی بود الان ۴ روز تاخیر دارم اگه بازم منفی بشه باز نا امید میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ندارم غروب میرم میخرم میزنم پس بخدا یکسال بیشتر منتظرم انقدر دکتر رفتم که هیچکدوم‌هم مشکل نداریم

درکت میکنم. 

من 7 سال انتظار کشیدم. 

البته من سقط میکردم همش. هرازمایشی هم دادیم، گفتن مشکلی ندارین. 

الانم دو تا وروجک دارم😍

من اولین روز تاخیر زدم منفی بود الان ۴ روز تاخیر دارم اگه بازم منفی بشه باز نا امید میشم

خب همینه دیگه عزیزم باید پوستتو کلفت کنی 

من سالها هر ماه پریود بالای ده تا بیبی چک میزدم تا بلخره مثبت شد نمیدونم چرا انقد بعضی دخترای دهه هشتادی انقد دماغین با یه بیبیچک منفی کلا کن فیکون میشن

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید