2777
2789

خانوما مادر شوهرم جوان هست و پدر شوهرم زنده به شدت هم پولدار 

اما هر چی می‌خوان بخرن زنک میزنن شوهرم براشون بخره،ما شنبه می‌خواستیم بریم شهر شوهرم اینا مسافرت حالا شوهرم میگه نه وایسیم یکشنبه بریم خواهر و شوهرش و بچش رو ببریم (یعنی همه رو هم رو هم بشینیم که اونا ماشین نیارن)خداشاهده هیچوقت ماشین نمیارن با ماشین این و اون میان،حالا این به کنار،میکن شنبه نزید یکشنبه برید که روزه ما خراب نشه یه روز هم می‌خوان مارو عقب بندازن،

دوم گزینه اینه که ما شمال بودیم نیمه اول عید و قرار شد برای همه زیتون سوغاتی بخریم نفری یه کیلو،یه دونه دوکیلویی برای خودمون بر اشتسم اومدیم خونه دیدم دوکیلویی شوهرم داد به مادرش،منم گفتم چرا فرق میذاری و...دعوا شد...واقعا خسته ام از دستشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید کم‌کم خیلی ریز مثلا بهونه بیاری ی دفعه ک بعدش از اونور می خوایم بریم شهر دیگه مسافرت یه همچین چیزی کم کم قبول نکنی باهاتون بیان 

چون واقعا سفر سخته با ی ماشین آدم دوست داره راحت باشه مخصوصا این ک ماشین هم دارن 

دو سه دفعه بپیچونی بعدش فکر کنم متوجه بشن ک‌ دوس نداری و دیگه نگن ...

ولی راجع به زیتون سخت نگیر من واقعا برام مهم نیس این جور چیزا .. دیگه مادرش بوده راه دوری نمیره 

💪

رفتارشون درست نیست و متاسفانه شوهرت به این رفتارها بال و پر میده مقصر اصلی شوهرته گلم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
به روح مادرم ۵ساله ماشین خزیدن تو مسافرت نمیارن،همش آویزون ما یا اون یکی خواهر شوهرم میشن

وا چ بی عقل و بی درکن شاید یکی بخاد راحت وازاد باشه مسافرت دسته جمعی خوبه ک هر کس با ماشین خودش باشه ن آویزون کسی باشه.خدا بهت صبر بده عزیزم.خدا رحمت کنه مادرتو