2777
2789

ما با پدر شوهر  و خواهر شوهرم زندگی می‌کنیم تو ی ساختمون 

همسرم برا خواهرش جهاز می‌خره. 

الانم پدر شوهرم گفت باید مبل بخری برای خونه ی من  رفته چکی مبل خریده براش

خرج و مخارج هم به عهده ی ماس 

چیکار کنم که حداقل این خونه رو بزنن به اسم همسرم بخدا دارم دیونه میشم فردا پس فردا تقسیم کنن ی خونه ی ۴۰ متری هم نمیتونم بخرم پس این همه حمالی برا منو همسرم میمونه فقط 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه دیگه این چه توقعیه! همسرت کمتر برا اونا خرج کنه ، یکم پس انداز کنید برید یک جایی رو دست و پا کنید برا خودتون دیگه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

گفته باید واسه من مبل بخری؟!مبل میخوادچیکار

نمیدونم والا تازه مادر شوهرمم فوت شده ها نمیدونم چی میخواد واقعا مبل هاشون خراب شده بود گفت باید مبل بخری تازه ۹ نفره

خونه رو که به نام همسرت نمیزنن چون چند تا بچه دارن .همسرت چرا تمام هزینه ها و خرید جهیزیه رو قبول کرده؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
😑چه پرو رو داده شوهرت بهشون چرا شوهرت داره جهیزیه میخره پدرش وقتی خونه داره میتونه بخره که

پیره ۸۰ سالشه فقط توقع بیجا دارن من دارم زیر فشار قرض و بدهی جون میدم 

کار نمیکنه فقط همسر من فقطططط

نمیدونم والا تازه مادر شوهرمم فوت شده ها نمیدونم چی میخواد واقعا مبل هاشون خراب شده بود گفت باید مبل ...

یعنی چی.درک نمیکنم.ب شماربطی نداره آخه.یه عمویی بزرگتری نیست که باهاش حرف بزنه.شوهرت مگه چقددرآمددارع ک توقع داره ازش

شوهرت زیادی رو داده 

پدرش چیکارس؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید