2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85006 بازدید | 1695 پست
سلام دوستانبرا حاجات مهم و سنگین توسل به حضرت فاطمه به این صورت که این صلوات (اللهم صل علی فاطمه و ا ...

سلام دوستان برا حاجت مختلفتون اگه بجز دعا کار دیگه ای ازتون برنمیاد که هیچ

ولی اگه حاجتتون درمان و شفای بیماری خودتون یا دیگران هست درکنار دعا میتونین داروهای طب اسلامی هم استفاده کنین ما هفت ساله برا موارد مختلف خودمون و خانواده و بعضی دوستان و اشناها و حتی غریبه هایی که معرفی کردیم رفتن راضی بودن البته یه تعداد خیلی کم و محدود ناراضی بودن که دارو درست مصرف نکردن 

این چندسال نمونه های درمان شده زیاد دیدم 

(طب اسلامی با طب سنتی فرق داره)

طب اسلامی رو ایت الله تبریزیان احیاکرده بهش میگن پدر طب اسلامی 

حدودچهل سال و خرده ای پیش که یکی از اعضا خانوادش سرطان میگیره دکترا جوابش میکنن چون حاج اقا بوده و یسری روایات طبی خونده بود از این طریق میتونه بیمارشون رو درمان کنه و اینجا میشه نقطه شروع تحقیق ایشون برا جمع اوری و مطالعه روی روایات طبی که فیلمشونم سرچ کنین میتونین ببینین

کتاب هم به چاپ رسوندن 

کل ایران تمام شهرا چند نماینده طب اسلامی داره که دیگه خودتون تحقیق کنین پیش بهتریناشون برین چون برا تشخیص بیماری تجربه ی درمانگر طب اسلامی مهمه البته مقدار مصرف و طول دوره ی درمان هم بستگی به شرایط بیمار هم داره مثلا خودم چربی کبدم چون اولش بود و دارو شیمیایی مصرف نکرده بودم کمتر از یکماه دارو خوردم اما تیرویید چون دستور نمک و ماهی رو رعایت نمیکردم و فقط دارو تنها میخوردم چندماه دارو خوردم 

خلاصه به اذن خدا براهمه بیماریها درمان هست بعضی دستورات داروها طبق روایات هست(مثل داروی امام کاظم و داروی جامع امام رضا و......) بعضیشونم اجتهادی با مطالعات ایت الله تبریزیان(مثل داروی صاف کننده ی خون )

دوست داشتین میتونین مناظره ی دکتر اراسته و دکتر افشار هم سرچ کنین ببینین هردو پزشک هردو طب سنتی خوندن اما دکتر اراسته موافق طب اسلامی و نماینده طب اسلامی تهران اما دکتر کردافشار مخالف،

خلاصه برای اخلاص ایت الله تبریزیان همین بس که طرز تهیه داروهاشم توضیح داده از یه نظر خوبه که مردم بتونن بعضی داروهای ساده رو خودشونم درست کنن اما از یه نظر بد چون دست سودجوها بازتر شده دارو تقلبی با مواد بی کیفیت درست کنن خلاصه سعی کنین فقط از نمایندگی های معتبر شهرتون داروها تهیه کنین

پی دی اف لیست نماینده های طب اسلامی کل ایران از کانال ایتا دکتر علی آراسته دارمش دوست داشتین بگین کدوم شهرین لیست نماینده های شهرتون عکس بگیرم یا دوست داشتین عضو کانالشون بشید پی دی اف کامل رو داشته باشین

درپناه حق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنونم گلمچه دعای قشنگی یادم دادیخیر ببینیخواهشا برای پسر نوجوانم دعا کندوستاش اهل هر کوفت و زهرماری ...

ساجده رمضان نژاد ومبارکه غلام زاده کلاهبردارن پول میگیرن چله حق شناس بگیرن دروغ گو شیادهستن بهشون اعتمادنکنین شماره کارتکه میده به این اسمهاهستن

ممنونم گلمچه دعای قشنگی یادم دادیخیر ببینیخواهشا برای پسر نوجوانم دعا کندوستاش اهل هر کوفت و زهرماری ...

ساجده رمضان نژاد ومبارکه غلام زاده کلاهبردارن پول میگیرن چله حق شناس بگیرن دروغ گو شیادهستن بهشون اعتمادنکنین شماره کارتکه میده به این اسمهاهستن

خراسان رضوی نمایندش کیه؟کانالشو بدین لطفا

سلام خراسان تعداد نماینده ها بالاست خودم اقای محمدعلی تبریزیان دیدم و میشناسم که برادرزاده ی ایت الله تبریزیان هستن و اقای علی مشکوری که نویسنده ی کتاب درمان ۵۰۰ بیماری در طب اسلامی هست،کانال نمیدونم دارن یا نه من کانالشون ندارم عکس لیست نماینده هاتون میفرستم

سلام دوستان برا حاجت مختلفتون اگه بجز دعا کار دیگه ای ازتون برنمیاد که هیچولی اگه حاجتتون درمان و شف ...

عزیزم امکانش هست نمایندگی کرج یا شهریار رو بهم بدید،خدا خیرتون بده

من خیلی درمورد ازدواجم دو دل هستم میگم نکنه آدم خوبی نباشه نکنه فلان طور باشه. نمیتونم اصلا درست انت ...

وای دقیقا من همین شرایط رو دارم یه لحظه فکر کردم خودم همینو نوشتم میشه بهت درخواست بدم باهات حرف بزنم 😢😢😢

خیر ببینی عزیزم

التماس  دعا

شما هم لطفا برای نوجوانم دعا کنید

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
بیشتر ببینید