2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85009 بازدید | 1695 پست
عزیز خدای نکرده از اطرافیان شاید کسی چشم زخم یا دعای بد داشته ؟ با توجه زحماتتون و اینکه خیلی دعا ب ...

نمازم هست

من هر بار میخونم تو رکعت دوم به جای سوره کافرون میخونم

بعد نماز میگم خدایا تو خواب بهم نشون بده واینا

قبل خواب میخونم نمازو

بعد هر سری میبینم

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
سوره معراج معجزه میکنه واسه پسر دار شدن

معارج ؟

یا دعای معراج؟

سوره ی معراج نداریم گلم

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

حرز صغیر امام جواد تو دلت بگو

ما هم دعوا داشتیم رفع شد

بیشتر ببینید
نمازم هستمن هر بار میخونم تو رکعت دوم به جای سوره کافرون میخونمبعد نماز میگم خدایا تو خواب بهم نشون ...

چقدر عالی بله درسته نماز مخصوص کشف مطلب هم داریم 

ممنون اطلاع دادید عزیز چون یادم رفته بود 

برای دوستانی که مشکل دارند کمک کننده هست 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
چقدر عالی بله درسته نماز مخصوص کشف مطلب هم داریم ممنون اطلاع دادید عزیز چون یادم رفته بود برای دوستا ...

فدات گلم😍

بیشتر ببینید
شما در مورد کشف مطلب اطلاع دارید؟

نه عزیز من یادم رفته چند سال قبل این مطالب رو می‌خوندم که اگر فلان سوره یا دعا رو بخونید اون موضوع رو در خواب نشون میدن و حتی راه حل هم برای آدم مشخص میشه 

دیروقتی هست که مطالعه ام در این زمینه ها کم شده اصلا یادم نمی یاد چه سوره ها یا دعاهایی بود ولی اگر سرچ کنید و چند مدت پیگیر باشید  در همین فضاهای مجازی هستن سایت ها ، کتاب ها که مطالب خوبی نوشته . سایت دائی ابراهیم هم هست اما من فقط نماز حضرت فاطمه زهرا س که برای دفع سنگینی و این مسایل بود امتحان کردم جواب گرفتم راهگشا بود دستورات دیگرش رو انجام ندادم و من نمی‌شناسم ایشون چه کسی هستن و آیا بقیه مطالبشون مورد اعتماد هست یا نه و از کجا این مطالب رو می‌نویسن . 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
برای خانه دار شدن هم سوره ای یا ذکری هست عزیزم؟

راستی الان یادم اومد برای خانه دار شدن پیج اینستاگرام صنم رستگار  که خیلی در زمینه دعا و این مسایل آگاه هستن گفته بودند سوره قریش رو بخونید در هر ماه قمری ۶۱۰ مرتبه   ( تعداد رو دقیق الان حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم ۶۱۰ بود دیگه با عرض پوزش اگر یک وقت تعداد رو کم با بیشتر بنویسم گناهی به گردن من نباشه )🙏 

بیشتر ببینید
میشه بگید چجوریه؟

عزیزم جلو تر چند بار گفتم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

برای خانه دار شدن هم سوره ای یا ذکری هست عزیزم؟

sanam.rastegarr در اینستا سرچ بفرمایید همون پست های اول پیج  روش توسل مخصوص خرید منزل دارند کلا برای هر مشکلی دعاها رو نوشتن مطالب مفیدی دارند کلا من همیشه دنبال میکنم الان یادم افتاد خدمتتون بفرستم 

بیشتر ببینید
من میخونم خوابم یادم نمیمونه

فکر کنم برای اینکه به یاد بمونه هم یک دستوری بود 

کاش  قبلاً دستورات رو یادداشت میکردم . یک دعایی بود برای دیدن مطالب موردنظر بعدش هم باید دعایی یا ذکری  رو میخوندید  برای اینکه به یاد بمونه 

کتاب گنج های معنوی یا مفاتیح شاید نوشته باشن 

بیشتر ببینید