2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85038 بازدید | 1695 پست

سلام دوستان

برا حاجات مهم و سنگین توسل به حضرت فاطمه به این صورت که این صلوات (اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک)(سرچ کنین تلفظ صحیحش ببینین)

۵۳۰ مرتبه پشت سرهم میخونین تقریبا یکساعت و خرده ای وقت میبره

فکر کردم نوشتید به هر نیتی بخونید ازش معجزه دیدین الهی که همینطور باشه که من برداشت کردم انشالله برا ...

انشاالله هرچی که آرزوشو داری زودتر خدا برآورده کنه 🥹😍انشالله یه نی نی خوشمل و تپلی بهت هدیه بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ناس وفلق و حمد بخون قشنگم حتما جواب میگیری

سلام اسی شبت بخیر 

من ترس شدید از دست دادن عزیزام رو دارم جونم به جون مامانم وصله دارم دیوونه میشم ازین ترس توروخدا یه دعایی نذری برای طولانی بودن عمرش و دور بودن چشم بد ازش پیشنهاد بده ممنونم ازت

ممنونم عزیزم برای طولانی بودن عمر و سلامتی مادر و پدر دعایی می‌شناسید؟

❤❤

نه قربونت برم من فقط همین صلوات ونماز

امام جواد رو بلدم ونتیجه گرفتم 

الهی خداطول عمرو سلامتی بدن به پدرمادرتون

❤❤نه قربونت برم من فقط همین صلوات ونمازامام جواد رو بلدم ونتیجه گرفتم الهی خداطول عمرو سلامتی بدن به ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی همچنین ❤️خدا حاجتت بده انشالله 

جونم به جون مامانم وصله تا چیزیش میشه دیوونه میشم اصلا 😭

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی همچنین ❤️خدا حاجتت بده انشالله جونم به جون مامانم وصله تا چیزیش میشه دیوونه ...

فداتشم عزیزدلم مرسی❤

نه عزیزم اینطوری نکن باخودت وسواس میگیری برای سلامتی وطول عمرشون آیت الکرسی میخونم الهی خیرشونو ببینی

سلام اسی شبت بخیر من ترس شدید از دست دادن عزیزام رو دارم جونم به جون مامانم وصله دارم دیوونه میشم از ...

آیه الکرسی و ذکر لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم