2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84170 بازدید | 1695 پست
بچها برای قبول شدن دخترم تو مدرسه تیزهوشان هم پیشنهادی اگه دارید لطفا بگید خیلی میخونه ولی ترازش نمی ...

عزیزم شاید بهتر باشه کتاب ها و معلمای بهتری براش بگیرید

و تا میتونید بهش امید و عزت نفس بدید امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد🤍

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

هی روزگار شما شوهرت نمیزاره شاغل بشی،من حرفی نداره ولی شغلی که بازندگی متاهلی و بچه داری بشه مچش کرد گیر نمیارم،

انشالله که همه مشکلاتت حل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شما رو پیدا نکردم.میشه شما منو پیدا کنید

بله عزیز پیام فرستادم 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
حدیث کسا واسه ازدواج خوب خیلی معجزه میکنه عزیزم چله اینو بگید برداره و هر روز تا روزی که ازدواج کنن ...

سلام ممنون از تاپیک خوبتون ی خوابی دیدم که بیمارستان بودم حالم خوب نبود یکی از فامیلا که فوت شده اومد کنارم گف دعای حضرت فاطمه برات خوندم خوب میشی شما میدونید دعای حضرت فاطمه چیه؟

بقره معجزه میکنه اولش ممکنه برای پاکسازی و.. خوابای بد ببینی یا بترسوننت ولی نباید قطع کنی من دو ماه ...

عزیزم یعنی از صبح که بیدار میشیم باید صوت بقره رو بزاریم تا موقع خواب

برای اینکه بچم سالم بدنیا بیاد زنده بیاد چی بخونم 🥺😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
سلام ممنون از تاپیک خوبتون ی خوابی دیدم که بیمارستان بودم حالم خوب نبود یکی از فامیلا که فوت شده اوم ...

همون صلوات خاصه حضرت فاطمه س فکنم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
عزیزم یعنی از صبح که بیدار میشیم باید صوت بقره رو بزاریم تا موقع خواب

نه عزیزم یدونه بقره بخون یا گوش بده

مهلت خوندنش از طلوع خورشیده تا قبل غروبش ولی من نیتی که داشتم از شروع تا پایان اون روز بود ینی تا ۱۲شب دیگه اون صوت رو باید گوش میدادم🤍

انقد بخون یا گوش بده تا چیزی که میخای بشه ولی از روز چهل به بعد تغییرات تو زندگیتو به وضوح حس میکنی

عزیزم چله صد صلوات چهل شهید بگیرطریقه چلش اینطوریه که اسم چهل تا شهید رو روی کاغذ مینویسیو بعد هروز ...

حتما انجام میدم عزیزم امیدوارم که بشه و بیام بهت بگم بالخره شد😔اسمم سحر منم برا حاجت روایی شما صلوات میفرستم انشالله بزودی حاجت روا بشی💐

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻