2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85080 بازدید | 1695 پست
استارتر عزیز من صورتم لک اورده راه های زیادی هم رفتم و تقریبا همه بدتر کردن شرایطو تورو خدا چله بهم ...

کانال اعمال صالحین و وظایف کاملین تویوب رو ببین اونجا برای زیبایی چهره گفته

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
متشکرم عزیزم.... باغچه ای ندارم... (خسته تر و دلشکسته تر از این حرفهام ... 😔)

از درگاه خدا فقط شیطان نا امیده بنویس ببر تو پارکی جایی دفنش کن بهت قول میدم درست میشه ما باید هفت خوان رستم رد کنیم یک مدت دنبال باز شدن بختم بودم الان در بدر دنبال بچه دار شدنم میگردم که چطوری تو این سن مادر بشم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکی نتیجه گرفته ازچله یاسوره ای جهت خانه دارشدن بگه لطفا؟

من خیلی دعاها انجام دادم 25 رمضان ک ایه 10 اعراف اویزون کنی و 8 تا شنبه روضه حضرت مسلم ولی روضه اخر گرو بذار تو خونه خودت نذر کردم تو خونم روضه خانم بی بی حکیمه بگیرم  هر روز 70 بار  ایه قل رب انزلنی منزلا مبارکا...  کلاهر چی ختم و دعا می دیدم انجام دادم ب لطف خدا خونه دارشدیم ان شالله شماهم صاحب خونه بشی با اعتقاد انجام بده

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻

از درگاه خدا فقط شیطان نا امیده بنویس ببر تو پارکی جایی دفنش کن بهت قول میدم درست میشه ما باید هفت خ ...

گلم پست شما رو ندیدم چی باید داخل باغچه چال کرد؟ چیکار کردین میشه یه بار دیگه تایپش کنین ممنون میشم🤍

نه ساعت خاصی نداره تو یه روز ممکنه سه تا بخونی یا یه دونه فرقی نداره

عزیزم بابام خیلی خلق و خوی بدی داره 

یه روز باهامون خوبه یه روز دشمن خونی مامانم و داداشمه 

چیکار کنیم با هیچ صراطی مستقیم نی 

نه روانشناس می‌ره نه روانپزشک

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید
یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

بقره معجزه میکنه اولش ممکنه برای پاکسازی و.. خوابای بد ببینی یا بترسوننت ولی نباید قطع کنی من دو ماه بیشتر گوش دادم معجزه کرد تو زندگیم ببین خودت باورت نمیشه اتفاقایی ک بعد روز چهلم میفته خیلی افسوس میخورم ک بیشتر گوش ندادم فوق العاده بود

من نیتم بود از طلوع خورشید تا ساعت ۱۲ شب ولی یه سریا میگن از طلوع خورشید تا قبل غروب