2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84171 بازدید | 1695 پست
لطفا بگید واسه بچه دار شدن چ نذری کردید؟ چله حدیث کسا خوندم حشر خوندم 14روز نماز حضرت علی اصغر خوندم ...

ی چله اسون بلدم بینظیره

ولی ایا اعتقادداری یادت بدم؟

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی چله اسون بلدم بینظیرهولی ایا اعتقادداری یادت بدم؟

اعتقاد دارم ک این همه چله و دعا برداشتم خیلیاشم ننوشتم لطفا بهم بگو ان شااله نفست برام سبک باشه و مامان بشم

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻

بله گلم ببین آمدن خواستگار نشانه خوبی هست نشانه اینکه داره راه ازوداج تون هموار میشه زمانش، نرسیده ز ...

پس برای بقیه هم شده اینطوری؟

فک کردم فقط برای منه که هرچی میخونم یکی میاد که اصلا اونی نبوده که میخواستم

ممنونم عزیزم

لطفا بگید واسه بچه دار شدن چ نذری کردید؟ چله حدیث کسا خوندم حشر خوندم 14روز نماز حضرت علی اصغر خوندم ...

نماز حضرت علی اصغر چطوریه؟کاش هر دو مون امسال باردار بشیم

خدا لعنت کنه کسایی رو ک برای عقده و حسادت شون دست ب هرکار کثیفی میزنن منم درست مثل توام زن عموی شوهر ...

کانال اعمال صالحین و وظایف کاملین تو یوتوب

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
نماز حضرت علی اصغر چطوریه؟کاش هر دو مون امسال باردار بشیم

تا 14 روز روزی 2رکعت نماز ب نیت حضرت علی اصغر میخونی و تو قنوت3بار  و 110بار بعد نماز میگی اللهم اُنشِدُکَ بِدَم المظلوم ان شالله عزیزم خدا کنه دامن همه منتظرا بزودی سبز شه

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻