2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85072 بازدید | 1695 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الحمدالله از کلام خدا خیلی حاجت گرفتم

عزیزم تو رو خدا هر وقت قرآن خوندی دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید
عزیزم روش خوندنش رو‌مبگبن ❤️🙏🏻❤️

آره گلم شما دوتا دورکعت بخون شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعدش 300 بار تسبیحات اربعه بخون سبحان االله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. بینش حرف نزن گلم ترک گناه بگیر شرطش هست مداومت کن تا زمان اجابت هرروز شده یکسال بخونی بخون ارزش داره هرکی خونده با دکتر مهندس ازدواج کرده خوشبخت یک زن مطلقه هم بش یاد دادم با مجرد وکیل ازدواج کرد زنه سه تا داماد داشت 

عزیزم به شخص خاصی منظورم ائمه هدیه میکنی؟

۱۲۴ هزار تا صلوات به نیت ۱۲۴ هزار پیامبر ، به این صورت که تعدادی از خواسته هاتو بنویس خواسته های بقیه اطرافیان هم بنویس اولیش هم ظهور و سلامتی امام زمان 

تعداد صلوات در روز می‌تونه متفاوت باشه مثلاً ی روز یا ی روز چهار هزار تا 

من تو همین سایت خوندم بعد تا زمانی که صلوات تموم بشه ادامه میدی برا من خیلی تاثیر داشت 

چ جوریه نمازشون؟ چند بار خوندی؟ حاجتت بزرگ بود؟

یکبار خوندم دو رکعت نماز به نیت ام البنین خوندم قبل نماز ۵۰ تومن تو سجاده گذاشتم

حالا ۵۰ تومن ۵ تومن حالادمبلغ مهم نیست اما ۵ داشته باشه

یعدش ۵۰ تومن صدقه دادم

یکبار خوندم دو رکعت نماز به نیت ام البنین خوندم قبل نماز ۵۰ تومن تو سجاده گذاشتمحالا ۵۰ تومن ۵ تومن ...

به کی دادی؟ از قبل تعیین کردی به کی بدی ؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید
من نمک به نیت حضرت علی پخش کردم جواب نگرفتم خیلی از بی معرفتی آقا دلم گرفته ...

بی معرفتی؟

نگو عزیزم مگه از خاندان اهل بیت مهربونتر و بامعرفت تر داریم 

یجا خوندم نوشته بود ما در کیفیت توسل بد عمل میکنیم وگرن مگه میشه کسی به حضرت امیرالمومنین ع توسل کنه و جواب نگیره

ان شاالله حاجتت رو به بهترین نحو بگیری

ختم ۱۲۴ هزار صلوات رو انجام بده