2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 75835 بازدید | 1628 پست
موقع پریود خود زیارت عاشورا و صد لعن رو خودم بگم مشکلی نداره؟؟ فقط نمازبه کسی بدم بخونه اون دوران زی ...

موقع پریود چون باید با وضو نمازهاش رو بخونید نمیشه میتونید اون دوران بدید خواهر یا دوستی براتون بخونند بقیه موارد رو به جز نمازها میتونید بخونید . 

خدمتتون دستورش رو فرستادم . و اینکه هیچ کسی هم نباید بفهمه که شما دارید این زیارت رو اجرا میکنید به جز همون فردی که میخواهید اون ایام براتون نمازها رو بخونه فقط بگید نماز رو بخونه و این مهم هست که نباید کسی اطلاع داشته باشه 

دستورش رو خودتون هم مطالعه بفرمایید چون مراحل و مراقب داره ( برای اینکه مراحلش یک مقدار سخته مجبور میشن نایب بگیرید ولی مراقبت و گناه نکردن هم لازم هست ) اون هزینه یک و پانصد واقعا ارزش داره البته برای فردی که وضع مالی خوبی داره ولی وقت نداره یا درآمد داره واقعا ارزش داره ضرر نمیکنه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها منم نذر نمک انجام دادم همون روز حاجت گرفتم

برا من نذر میکنی؟ ؟؟اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون 

خودم چند باری نذر نمک کردم ولی متاسفانه حاجت من نشد شما قلبت پاکه نذر کن ب امید خدا تو همین هفته از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاربشم 

هزینه نمک رو ب حسابتون واریز میکنم 🙏🙏

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

بارها نماز استغاثه حضرت زهرا رو خوندم به امام رضا توسل کردم به جوادش قسم دادم مگه نمیگن با دل شکسته ...

سلام عزیز می‌دونم چی میگید اما باید ادامه بدید دعاها رو رها نکنید ، همین زیارت عاشورای حق شناس رو من اطلاع دارم فردی 12 چله ادامه داده تا به معجزه دلش رسیده ( این یک مثال هست نه اینکه همه باید این مقدار تکرار کنند ، همین فرد از همون اول خواستگار براش اومده اما باب دلش نبوده فردی خاص برای شرایط عالی رو میخواسته و رد کرده اونقدر ادامه داده تا یک فرد عالی نصبش شده ) پس ما نباید دلسرد بشیم 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید

اسی میشه پول نذر کرد؟ مثلا صد هزار بندازی تو صندوق 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید
دعای مشلول برای بیماری خوندمحتما به ترجمه اش توجه کنید عاشق این دعا می شوید

منم دعای مشلول و دوست دارم مخصوصا اونجاهاش که میگه تو این کارها رو کردی برای فلانی و ... 

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم 
عزیزم برای خرید خونه دادن راحتترِ اقساط و بدهی و بختِ خوب 🦋🦋🙏🏻چیا هستند ❤️

عزیزم همه رو تاپیک گفتم 

واسه مال وثروت ۴ تا سوره که گفتم 

و ۴۰ تکاثر تو روزایی که گفتم

و ۱۰۶۰ مرتبه ذکر یاغنی بین نماز مغرب و اعشا

به کسی ام نگید میخونید

اسی زود جواب منو بده لطفا 😔

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید
واسه شاغل شدن چی خوبه گل

تجربه من و دوستان : برای شغل انواع نذر برای امام حسن مجتبی  ع یا حضرت ام البنین س  همکارم با نذر برای امام حسن ع و توسل روزانه به ایشون بهترین جا استخدام شد و معجزه واقعی بوده 

یک دستور هم در نت خونده بودم دستور سوره یوسف هست برای شغل  معروفه در نت هست که می‌نویسید و در شکاف دیوار قرار بدید 

بیشتر ببینید
یآ حبیب من لا حبیب لهیا طبیب من لا طبیب لهیا حرز من لا حرز له و........

آره همه جاش قشنگه

منظورم اونجاهایی بود که پیامبرها رو اسم میبره و میگه براشون این کارها رو کردی

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم