2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 82834 بازدید | 1695 پست
سوره کوثر یه دور تسبیح باشه خیلی خوبه اونم هرروزتاوقتی همه چی خوب شه بخونید خیلی راحته تو ده دقیقه ب ...

ممنون گلم، ذکر انالله رو چند بار بگم؟اونم هر روز باشه تا وقتی رابطه گرم میشه یا نه بصورت چله باید باشه

ببخشید هی میپرسم

به ارزوهایم قول رسیدن داده ام..... 
جدی؟؟؟🥺🥺🥺 بعضی موقع از نظر روحی خیلی داغون میشم حس میکنم عقب افتادم از درس هام و فشارا روم خیلی م ...

به حق حرمت این روزای عزیز ان شالله حاجت روا شی

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه عزیزم اون چهار سوره همیشگی هستن ودرکنارش اون دوروز ۴۰ تکاثرم بخونید

مرسی گلم من برای اینکه شوهرم دوستم داشته باشه ب من و زندگیش اهمیت بده و از زنهای دیگه جدا شه و خیانت نکنه می خوام بردارم موثره؟

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

استاتر عزیز ممنونم به خاطر تاپیک ارزشمندت 

لطفا این تاپیک و حذف نکن تا بعدها بتونیم ازش خیر معنوی و دنیوی ببریم 

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید
۱۴ بار ناد علی و ۱۰۰ صلوات ؟ اون ذکر و چند مرتبه بگم ؟ و اینکه سوره کوثر و یکبار بخونم و یه دو تسبیح ...

اره عزیزم نادعلیو  شب پنج شبه به نیتشون بخونید

ذکر انالله و انا الیه راجعون یازده بار 

سوره کوثر یه دور تسبیح  هر دفعه که به دلت افتاد بخون 

و‌دعای معراجم تا روزی که بهم برسید روزی یکبار 

صبح باشه بهتره

مرسی گلم من برای اینکه شوهرم دوستم داشته باشه ب من و زندگیش اهمیت بده و از زنهای دیگه جدا شه و خیانت ...

اره عزیزم موثره تو تاپیک راجعب سوره کوثر و ذکر انالله و انا الیه راجعون هم گفتم از اینا ام استفاده کن 

به خودت برس شاد باش اعتماد به نفستو برگردون همه چی درست میشه تو فوق العاده ای قشنگم هیچ زنی نمیتونی باتو رقابت کنه♥️

اره عزیزم نادعلیو شب پنج شبه به نیتشون بخونیدذکر انالله و انا الیه راجعون یازده بار سوره کوثر یه دو ...

مرسییی عزیزدلم ان شاءالله هرچی از خدا میخای بهت بده و حاجت روا بشی

برام دعا کن رابطمون خوب بشه و ازدواج کنیم ❤️🙏

برای ازدواجم‌ با عشقم یه صلوات میفرستین❤️🥲

آره عزیزم محاله نتیجه نگیری با حس وحال منفی نخون هیچ ذکری و‌سوره ای رو شیرینیشم‌ برام تونستی یه دون ...

اگه درست شد برات ۴۰۰تا صلوات میفرستم😘😘😘

کاربری دست دوتا رفیقه که وقتی تعلیق میشه میاد رو اکانت من(مجرد و متاهل)🌱