2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 80088 بازدید | 1695 پست
یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

عزیزم  اصلا اصلا به جادو و طلسم نباید بها بدی و قدم بعدیت خوندن آیه الکرسی و زیارت عاشورا باشه هیچی روتون تاثیر نمیکنه

و‌برای محبت بینتون و اروم شدن همسرت سوره کوثر و یازده بار ذکر انالله وانا الیه راجعون بخون 

راجعب جادو و‌طلسم با هیچکس حرف نزن از انرژی گفتنت قوی میشه و وقتی نمیگی و ذکر و‌عبادتو شروع میکنی تموم میشه

اون چیزایی که بهت گفتم شروع کردی اولش ممکنه بیخودی بحث بشه ولی اروم باشه چون داره نتیجه میده این اتفاق می افته

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم اصلا اصلا به جادو و طلسم نباید بها بدی و قدم بعدیت خوندن آیه الکرسی و زیارت عاشورا باشه هیچی ...

وای مرسی🥺

ایشالا نتیجع ک دیدم میام میگم

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

مرسی گلم یه مدت می‌خوندم باز فراموش کردم. عذر شرعی داشته باشیم عیب نداره بخونیم؟ غسل واجب گردنمون با ...

عذر شرعی اشکال نداره 

ولی هیچ وقت غسل گردنتون هست حتی صلواتم نفرستید  قشنگم♥️

منظورم غسلی غیر از غسل پریود هست

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

عزیزم هر شب سوره ی واقعه بخون خیلی خوبه چله نگیر هر شب بخون زیاد طول نمی کشه برای رزق و روزی خوبه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

عذر شرعی اشکال نداره ولی هیچ وقت غسل گردنتون هست حتی صلواتم نفرستید قشنگم♥️منظورم غسلی غیر از غسل پ ...

بله منم منظورم غسل پریودی هس. سوره تکاثر ۴۰ بار بخونیم تو اون ایام مشکلی نداره؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊