2777
2789

من ۷ هفته کامل نشده جنینم ایست قلبی کرده و هنوز هیچ خونریزی یا لکه بینی ندارم چیکار کنم فردا باز نوبت دکتر دارم بهم قرص میده تو خونه میشه دفع شد؟ 

سخته سقط جنین؟؟

تروخدا راهنماییم کنید 😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

☹️☹️

بعد سالها با بدبختی و ivf باردار شدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

بیشتر ببینید
از کجا فهمیدی ایست کرده؟ ۸هفته تازه تو سونو معلوم میشه قلب تشکیل شده یا نه

اخه تو ۶ هفته صدای قلبشم شنیدم 

دیگه باید ۹ هفته باشم تو ۷ هفته ایست قلبی کرده بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اخه تو ۶ هفته صدای قلبشم شنیدم دیگه باید ۹ هفته باشم تو ۷ هفته ایست قلبی کرده بود

اصلا امکان نداره صدای قلبو که زیر۱۲هفته پخش نمیکنن میگن برای جنین ضرر داره ۶ هفته سونو بری دکتر میگه ساک رو دیدم ولی خود جنین هنوز معلوم نیست از بس کوچیکه قلب تشکیل نشده چه جور میشه صداشو بشنوی 

اصلا امکان نداره صدای قلبو که زیر۱۲هفته پخش نمیکنن میگن برای جنین ضرر داره ۶ هفته سونو بری دکتر میگه ...

من چون ivf کردم و با روش انتقال جنین باردار شدم تحت نظر دکتر بودم و رفتم سونو واژینال ۶ هفته که صدای قلبشم گذاشت و همه چیزش خوب بود ولی دیگه بعد ۶ روز ایست کرده بود 

به خدا انقدر هم آمپول زدم تو این مدت بدبخت شدم 😭😞

خدا نخواست دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید