2777
2789
عنوان

خداجون منو از دست مادرم راحت کن😔

166 بازدید | 13 پست

من کنکور دارم ۳۰ روز دیگه😔اول صبح بیدار شدم بهم میگه ۳۰ روزه خونه نشستی مفت خوری میکنی از خونه من😭😔نمیتونم ۳۰ روز دیگه تحملت کنم

میگه این ۳۰ روز کسی هیچی بهت نگفته ولی زندگی و تفریح مارو خراب کردی😔من دوست دارم مهمون دعوت کنم تو نمیزاری

خدا‌جون خودت کمکم کن کنکور قبول شم فقط برم😭پشت سرم هم نگاه نکنم این مادر هم تقاص گریه های منو بده🙃

کمتر از ۳۰ روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بیشتر ببینید

این روزای آخرمو میخواد از قصد خراب کنه که قبول نشم😭حسودی میکنه بهم

کمتر از ۳۰ روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بیشتر ببینید

فکر نکنم از حسودی باشه ولی تو هم اگر واقعا اهل درس خوندنی خانوادت باید همکاری کنند 

اگر درس بهانه برای حکومت نظامیه اونا هم جدی نمیگیرن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فکر نکنم از حسودی باشه ولی تو هم اگر واقعا اهل درس خوندنی خانوادت باید همکاری کنند اگر درس بهانه برا ...

عزیز من دارم جمع بندی میکنم درس هامو ۳ساله از همه چیم زدم و فقط درس میخونم برای کنکورم ولی خانوادم درکم نمیکنن اصلا مامانم الان توی این روز های حساس برای ناهار زنگ زد عمه م رو لشکر شو دعوت کرد..

بیشتر ببینید
عزیز من دارم جمع بندی میکنم درس هامو ۳ساله از همه چیم زدم و فقط درس میخونم برای کنکورم ولی خانوادم د ...

شما برو کتابخانه ای جایی درس بخون

خانوادتم گناه دارن بلاخره اونا هم زندگی دارن 

بهشون سخت نگیر 

تو جای ساکتی پیدا کن درستو بخون

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
شما برو کتابخانه ای جایی درس بخونخانوادتم گناه دارن بلاخره اونا هم زندگی دارن بهشون سخت نگیر تو جای ...

محل ما کتاب خونه نداره😔یدونه هست یک ساعت فاصله داره و بسته شده بخاطر عید😭نمیزارن تنها هم برم بیرون فکر بد میکنه مامانم همش وقتی میرم و میام همش دعوام میکنه 

بیشتر ببینید
چرا پانسیون یا کتابخونه نمی ری عزیزم ؟

عزیز نزدیک خونه ما کتاب خونه نیست اصلا خیلی دوره و اجازه هم بهم نمیدن که برم😭

بیشتر ببینید
چرا پانسیون یا کتابخونه نمی ری عزیزم ؟

پول اردو مطالعاتی هم بهم ندادن که بتونم برم...

بیشتر ببینید
از حسادته منم اونجوری بوده و تو همه چیزای زندگیم میخواد بدبخت شم حتی ازدواجم همه چیم

اخه خودم یه مادرم بعید میدونم یه مادر ارزوی بدبختی بچشو داشته باشه 

هرچند اون بچه خیلی اذیتش کنه