2777
2789
عنوان

نوشته ازم متنفری که گذاشتی و رفتی

245 بازدید | 17 پست

من به خاطر ارتباط گرفتن با یک دوست عزیز، مجبور شدم روبیکا رو نصب کنم. هیچ کار و کس دیگه ای اونجا نداشتم جز این دوستم. بعد براش پیام که می‌فرستادم بعضی وقتا سر وقت جواب میداد اما بعضی وقتا چند روز می‌گذشت.. خودش بار ها آنلاین میشد بار ها استوری میزاشت اما سین نمی‌کرد و جواب نمی‌داد. بعد که میگفتی چرا.. می‌گفت آخ رفته پایین پیویت ندیدم. 

و یا برام پست دوست های بست فرند می‌فرستاد. منم دونه به دونه نگاه میکردم و ری اکشن نشون میدادم اما دریغ از سین دوباره یا جواب دوباره. 

رابطمون خیلی فیک بود، دیدم خیلییی یک طرفه هست و من مجبورم به خاطر این فقط به روبیکا سر بزنم پس منم یه روز اومدم دیلیت اکانت زدم و رفتم. بعد ۳ ماه الان اومده اینستامو پیدا کرده برگشته نوشته اینقدر ازم بدت میومد که از حرف زدن با من پرهیز کردی!

من جواب اینو چی بدم الان؟

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزش جواب نداره

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید
کلا جواب ندم یا دلایل رو توضیح ندم؟چون میخواستم بگم این کارو کردی که دیدم این حرف زدن بهم نمیچسبه

اصلا جواب نده خودش دلیلشو میدونه ولی میخواد تورو مقصر نشون بده

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

بگو برو تخ...گ برو دوراتو زدی کسی مثل من پیدانکردی

دلم خواست همینجوری بهش بگم اما واقعا اونقدر اهمیت نداره که حتی بخوام دعوا کنم. یه جور از چشمم افتاد اون زمان🤣 

این کاربری دست چندین نفر است.

کی دیگه حوصله این آدمارو داره

من صمیمی ترین رفیقامم گزاشتم کنار چون رفیق هیچ بدرد نمیخوره

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...