2777
2789
عنوان

نوریافشن

9 بازدید | 0 پست

من دوره ستارگان فشن و ورکشاپ نوریافشن رفتم همش انگیزشی بود اصلا درمورد مدلینگ نبود اصلا درمورد ژست و استایل هم چیزی نگفت حرفاش خیلی مبتدیه بعدش فهمیدم نوریا اصلا مدرک مدلینگ نداره اصلا مدل نیست و اینکه اصلا تو حرفه مدلینگ آموزش هم ندیده چند تا عکس گذاشته تو پیجش اسمشو گذاشته مدل نوریا فشن مردم هم مه به فالورای فیکش نگاه کردن گفتن وای چقدر فالور داره پس مدله بهش اعتماد کردن مردم با تعداد فالور آدمارو میسنجن 😔 

و ادامه حرفام اینکه سمینار میزاره دوره همی میزاره حسابی از مردم پول میگیره و هرکس ناراضی باشه با روش خودش ساکتش میکنن یا بالا خواه های نوریا میریزن سرش و بهش بدوبیرا میگن و ساکتش میکنن متم منم اعتراض کردم و به نوریا گفتم پولمو میخوام باهام تماس گرفتن و کلی ته.دیدم کردن و خواهر و ادمین نوریا هم ته.دیدم کردن منو تحت فشار گذاشتن و خیلیارو با این روش ساکت کردن و اونایی که بیو زدن نوریا فشن و از نوریا حمایت میکن همش دوست آشنا هستن و اونایی که همش میگن نوریا فشن اینجوریه نوریافشن اونحوریه و نوریا زندگیمو تغییر داده نوریا باعث شده من موادرو ترک کنم همش دروغ و اینکه خودی هستن و همه این رضایت های نوریا ساختگی هستن و فیلم و رضایت های هنرجوها که از خودشون میگرن همش دوست و اشنا نوریا هستن که از خودشو ویدیو دروغ میگرن میفرستن به نوریا در قبال پول خودم به شخصه از زبون چندتاشو اينو شنیدم که از نوریا پول گرفتن تا از خودشون فیلم بگیرن و بفرستن برای نوریا تا نوریا استوری کنه و بگه اینم از پیشرفت خانواده نوریافشن 😢😢😐

خانواده نوریا فشن چند نفر بیشتر نیستن که همش همه از دوست و آشناهای نوریا هستن که سمینار هم میان و نوریا فیلم میگیره میزاره پیجش پز میده و مردمو گمراه میکنه و میکشونه به ورکشاب و دورهاش و ازشون پول میگیره و مردم هم شکا. یت میکنن و نوریا هم فرار میکنه😮‍💨