2777
2789

یه بار رفتم همون چند سال قبل و متاسفانه گریه م گرفت گریه م واقعی بود و پشیمان بودم از کارم اما گفت اشک تمساح نریز واسه من ! 

امشب چجوری گریه نکنم ؟ 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چکار کردی مگه؟قبلش به خودت تاکید کن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15849860&slug=%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D9%85-%D8%AD%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B7%D9%84%D8%A8%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B9%D8%A7-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%AF-%D9%86%D8%B4%D9%87&postId=376856084

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

عینک دودی بزن

نمیشه آخه عزیزم اشک کلا ازم سرازیر میشه متاسفانه انقد بدم میاد

چکار کردی مگه؟قبلش به خودت تاکید کن

عزیزم لینک تاپیک رو فرستادم ممنون میشم چک کنی اونجا گفتم چه اشتباهی کردم و خیلی پشیمونم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15849860&slug=%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9% ...

چیه این عزیزم؟آبی نیست باز نمیشه

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چیه این عزیزم؟آبی نیست باز نمیشه

ب یه بنده خدایی بد کردم و پشتش حرف زدم و غیبت کردم و بی نهایت از همون روز که غیبت کردم در عذابم 

اونم پشت سر من حرفها زده و ب گوشم رسیده 

و تو روم متلک می‌انداخت قبل اینکه من دربارش حرف بزنم .

منم باهاش لج کردم که غلط اضافی کردم .

میخوام برم ازش حلالیت بطلبم اگه ببخشه از نظر خودم دیگه حق الناسی گردنم نیست و اگه هست خدا ب ذهنم بیاره تا برم جبران کنم .

دعا کنید ختم ب خیر شه♥️

این کار رو کردم

ولش کن پیامش بده

جواب نمیده