2777
2789
عنوان

چقدر عیدی گرفتید امسال

523 بازدید | 33 پست

من باورم نمیشه که تا الان فقط از یه عموم عیدی گرفتم اونم ۵۰۰ تومن🤣🤣بقیشوووون یه جوری خودشونو به اون راه زده که انگار اصلا بحث عیدی وجود نداره. چه خانواده مادری و چه پدری.. جالب اینجاست همشون هم وضعیت خیلی خوبی دارنا

و بدیش اینجاست ما به بچه های همشون عیدی دادیم..

تو مجازی میبینم دسته دسته پول گرفتن از فامیل فهمیدم فامیل ما اینجا هم بی عرضه هست.

بعد من ۴ تا عمو 

۲ تا عمه

۷ تا دایی

و ۶ تا خاله دارم 

این کاربری دست چندین نفر است.

فقط 200 تومن مامانبزرگم

جایی عید دیدنی نمیریم😂🤦🏻‍♀️

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مدرسه می‌رفتیم بعد تعطیلات همه میگفتن چقدر عیدی جمع کردند برا من همیشه کمتر از همه بود 😂😂😂از بس میپیچوندن

اونیم که جمع میکردم عمه م می‌گفت نصف نصف چون به خاطر ما بهت دادن🤣اینو تعریف میکنم عمه م خجالت می‌کشه میگه حاضرم همه رو بدم این خاطره از ذهنت پاک بشه😂🤣

باز خوب داده عموت من عموهام ۲۰۰😂

اخه ما هم خوب دادیم و همینطور میگم که وضعیت مالی همشون خیلی خیلی توپه. همشون دوتا خونه چند ماشین زیر پاشونه

این کاربری دست چندین نفر است.

مجردا بهتر عیدی میگیرن ماها که ازدواج میکنیم فقط بابامون عیدی میده 

منم که عاشق عیدی آوردن بابا مامانمم🤩

مبلغ برام مهم نیست همینکه ما هنوز براشون اهمیت داریم و این رسمو با اشتیاق انجام میدن و مامانم برامون سبزه میندازه با همدیگه میان عیدی میارن خیییلی بهم میچسبه

اخه ما هم خوب دادیم و همینطور میگم که وضعیت مالی همشون خیلی خیلی توپه. همشون دوتا خونه چند ماشین زیر ...

اونایی که جوراب میدن چی؟!شما هم دارید از این افراد توی فامیل؟😂

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨