2777
2789

دیگه یکسال کافی نباشه پس چقد باشه بسه؟ 

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم تو سه ماه قبول میشن چرت نگو دختر جون یکسال حتی دو رقمی هم میتونه بشه

اینی که شما هم میگی زیادی آرمانیه 

پزشکی آوردن با پایه صفر فقط تو سه ماه زیادی آرمانیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

به هرحال شما شروع کن به خوندن

از الان شروع کنی بهتره تا دیرتر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
همه میگن از دهم باید خونده باشی

اگه فکرت اینه قبول نمیشی

چون منم از تیر پارسال میگفتم دیر شده

دو ماه میگذره میگی وای الان دیره دیگه واقعا اگه از همون تیر شروع میکردم میرسیدما و... 

این روند ادامه داره تا روز کنکور

خواهر من یازدهمه یه ماهه شروع کرده میگه باورم نمیشه تو یه ماه میشد انقد پیشرفت کرد مطمئنم رتبه خوبی میارم اگه تا تیر سال بعد کم نیارم

شروع کن خودت میفهمی میشه خیلیم خوب میشه

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱

اینی که شما هم میگی زیادی آرمانیه پزشکی آوردن با پایه صفر فقط تو سه ماه زیادی آرمانیه

خیلی بودن شما ندیدی الان پزشکی تا رتبه 4 هزار هم میگیرن من دیدم با 4 هزار شبانه زاهدان قبول شدن عزیزم با یه میانگین 50 درصد شایدم کمتر طرف میشه 2000 بعد با کمتر از این 50 درصد یعنی نمیشه 4000 شد نمیشه چند تا فصل روتین فیزیک رو خوند فیزیک رو 40 زد ؟ فقط دو فصل اخر دوازدهم با کل یازدهم رو بخونی 50 درصد میشه کاری رو که بخوای انجام بدی میشه مطمعنا 

خیلی بودن شما ندیدی الان پزشکی تا رتبه 4 هزار هم میگیرن من دیدم با 4 هزار شبانه زاهدان قبول شدن عزیز ...

دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه با چه رتبه‌ای بگیرن این بحثش جداست

تو سه ماه کسی که پایه‌اش صفره یعنی هیچی بلد نیست این یکم غیرواقع بینانه‌اس ۴ هزار هم بشه اونم تو کنکور تجربی

خیلیا هم نتونستن تو حالت کلی درنظر بگیریم یکم دور از واقعیته

بیشتر ببینید
خیلی بودن شما ندیدی الان پزشکی تا رتبه 4 هزار هم میگیرن من دیدم با 4 هزار شبانه زاهدان قبول شدن عزیز ...

تو بیان آسونه

اگر برفرض که دو فصل آخر فیزیک یازدهم و دوازدهم ۵۰ درصد هم باشه هیچ تضمینی نیست که تموم اون پنجاه درصد رو بتونه بزنه

اگر اینقدر درصد خوب زدن آسون بود این همه پشت کنکوری نداشتیم 

به خیلی چیزا بستگی داره به برنامه درست به سطح خود فرد که استارتر میگه پایه‌اش صفره به اینکه یادگیریش خوبه زود یاد میگیره یا نه و...

بیشتر ببینید