2777
2789
تو بیان آسونهاگر برفرض که دو فصل آخر فیزیک یازدهم و دوازدهم ۵۰ درصد هم باشه هیچ تضمینی نیست که تموم ...

من صفر صفر نیستم

دهمو تستی بلدم دوازدهمم خوندم الان ولی اونطوری نخوندم ک بشه تست کنکور زد

یازدهمو نخوندم کلا ولی پارسال خوب خوندمش. یادگیری و هوشمم خوبه

اگه فکرت اینه قبول نمیشیچون منم از تیر پارسال میگفتم دیر شدهدو ماه میگذره میگی وای الان دیره دیگه وا ...

پارسال کنکور دادی؟میشه رتبتو بگی

من از مهر با مدرسه کنکوری خوندم ولی الان هیچی یادم نیس😐دهمو با نصف دوازدهمو تستی خوندم بعد تصمیم گرفتم پشت بمونم.. الانم فقط نهایی میخونم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چی بگم شما نظر خودتو داری

باتوجه به تجربه‌ای که خودم از کنکور یکی دوسال اخیر داشتم میگم احتمالش کمه

من همکلاسی داشتم خوره‌ی کتاب درسی معدل کلش ۱۹ بود سال اولش که بشه کنکور ۴۰۲ شنیدم از بچه‌ها ۱۶ هزار شده پزشکی نیاورده

یکی از دوست‌های خودم که پانسیون بود و میخوند همین کنکور ۴۰۳ پونزده هزار شد

من خودم با پایه صفر برای کنکور ۴۰۳ از فروردین شروع کردم تو سه ماه وقتی پایه‌ام صفر بود هیچی بلد نبودم تجربه کنکوری خوندن نداشتم برنامه درست نداشتم ساعت مطالعاتیم خوب نبود خب قبلش که نخونده بودم بلد نبودم حتی نرسیدم کتاب درسی‌ها رو اونقدری که باید خوب بخونم

حالا اگه کسی برنامه درست و ساعت مطالعاتی مناسب هم داشته باشه بازم احتمالش کمه تو سه ماه به تسلط کافی رو مباحث برسه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
من صفر صفر نیستمدهمو تستی بلدم دوازدهمم خوندم الان ولی اونطوری نخوندم ک بشه تست کنکور زدیازدهمو نخون ...

من اونو واسه سه ماه گفتم

یه ماه به نظرم کافی نیست واسه تسلط خوب داشتن رو مباحث ولی یه سال چهار برابر سه ماهه بیشتر میشه روش حساب کرد

تو تلاشتو بکن بخون نشد هم حداقل تلاشت رو کردی پس‌فردا نمیگی کاش میخوندم 

خود پزشکی هم اگه چند درصد احتمال بدی نشه میتونی رو پیرا هم فکر کنی

از همین الان هم شروع کن نگو از فردا از شنبه از اول ماه یهو میبینی دو سه ماه مونده به کنکور هنوز شروع هم نکردی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید