2777
2789

بچه ها تا اونجایی ک من تو اطرافیانم دیدم حالا دختر یا پسر فرقی نداره

آدمایی بودن ک تو رابطه نبودن

یعنی سینگل بودن این آدما کلا خوشحال تر سرزنده تر پرانرژی ترن

اونایی ک خودشون رو الکی درگیر جنس مخالف نکردن

یا تو اون بازه ای ک سینگل بودن تونستن پیشرفت کنن حالا از نظر هر چی

اینو من خیلی دیدم

نمیگم تا آخر سینگل بمونید ولی تا پیدا شدن ی آدم درست ک ب دردتون بخوره سینگل بمونید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی ربط ندارد ، اگه کنارت یک حامی خوب باشه میشه موفق بود، خیلی ها هستند هم بچه بزرگ کردند هم شاغل بودند و...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بستگی داره اگر با کسی وارد رابطه باشی که تفکرات و رفتارش تقریبا همسو باهات باشه و البته علاقه بهت داشته باشه و ازنظر مالی خوب باشه و البته درک و شعور بالایی داشته باشه با ازدواج با چنین شخصی حال روحیت و پیشرفتت بیشتره.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

در واقع درگیر شدن و وارد رابطه شدن با آدم اشتباهی تورو عقب میندازه و جلوی پیشرفت رو میگیره ! 

اگر آدم درستش پیدا بشه و حامی باشه هم خودش هم شما میتونید پیشرفت کنید 

کم نداریم افرادی رو که با وجود همسر و فرزند موفقیت هم رسیدن

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
درسته ولی بنظرم میشه کنار کسی هم پیشرفت کرد و موفق شد

کلام شما بسیار دلنشین و صحیح است فقط چند شرط دارد اولا باید هوشیار بود و خود را درگیر مسایل خاله زنکه ای و.. نکرد به خانواده شوهر فهماند که اولویت زندگی درس یا کار است دومأ رفت و آمد و تفریح را محدود کرد تا فرصت کافی برای درس یا کار وجود داشته باشد سومأ یا بچه دار نشد یا یک آدم بسیار مطمین برای نگهداری بچه پیدا کرد سپس بچه دار شد و چهارم آن که تعداد اولاد یک یا نهایتأ دو تا باشد و فاصله سنی آنها با هم زیاد باشد 

در ضمن همسر آدم باید موقعیت خانمش را درک کند و تز او حمایت نماید و در انتها تنبلی و بهانه برای از زیر کار در رفتن نداریم !

زن یعنی زندگی 

کلام شما بسیار دلنشین و صحیح است فقط چند شرط دارد اولا باید هوشیار بود و خود را درگیر مسایل خاله زنک ...

خودم شاید تو همین موقعیت قرار بگیرم به لطف خدا 

مرسیی عزیزم❤️

خدایا شکرت♥️♥️♥️