2777
2789
عنوان

چجوری نامزدم بیدار کنم نپره بهم

402 بازدید | 15 پست

دیشب که کلا نخوابیدم پوستم افتضاح شده 

اومدم اینجا ک مثلا جمعه بریم جایی تاالان ک خوابه منم خواب ندارن هیجکسم خونه نیست دلم میخاد یه حموم کنم و برم خونه خودمون راحت بخوابم نهارم یکی برام ابگوشت و سبزی خوردن درسته کنه بخورم 

خدا لعنت کنه هرجی شوهره که من همش کنارش بیخوابی و گرسنگی و دسشوییم میگیره الانم حوصلم سررفته بلند شه یه دور الکی بزنیم منو ببره خونه کنارش ارامش ندارم😐😭

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

چجوری میخوای زندگی کنی باهاش یه عمر گلم ،وقتی کنارش آرامش نداری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
چجوری میخوای زندگی کنی باهاش یه عمر گلم ،وقتی کنارش آرامش نداری

نمیدونم شاید چون اولشه عادت ندارم واقعا

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنارش دراز بکش یکم بخواب ،بعد بیدار بشین میری دوش میگیری ،سخت نگیر تا بهت سخت نگذره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید

دستشویی نمیتونی بری 

یا چیزی نمیتونی درست کنی خودت؟ 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

اتفاقا الان باید بهش وابسته تر باشی نه اینکه بیزار تر خواهششششش میکمم دخترا بخاطر موقعیت مالی به هیچ مردی بله ندید

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

زنداداش من گشنش بشه خودش میره عادی و خودمونی یه چیزی برمیداره میخوره

کلا خوش اشتهاست و تپله

همیشه هم به داداشم میگه ضعف دارم حالم بده ببرم سرم بزنم

منم مثل تو روم نمیشه این کارو کنم 

ولی فقط خواستم بگم اینجوری هم هست خانوما خودشون واسه خودشون آرامش میسازن

نه

پس نزار به خواستش برسه

رفتار نامزدت متعادل نیست گلم 

ببخش بابت این حرفم

ولی کاری نکن که یه عمر پشیمون بشی

امیدوارم بهترین اتفاقا برات بیوفته به حق اقا امیرالمومنین