2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای شمال و کلبه !!چرا بهانه میاری پس   خوش بگذرون

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید

خدایی شماهایی که بد سفر و تنبل و خوابالو هستید اصلا باکسی جایی نرید و سفرتنهایی را انتخاب کنید .....ما تازگی با ادمهای بد سفر و غرغرو و ایرادی سفر کردیم کل مسیر را کوفتمون کردن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خدایی شماهایی که بد سفر و تنبل و خوابالو هستید اصلا باکسی جایی نرید و سفرتنهایی را انتخاب کنید ..... ...

من خودمو میشناسم برا همین فقط و فقط با شوهرم مسافرت میرم اون بلدنازمو بکشه هیچ وقت باکسی سفر نرفتم چون میدونم ادم بد سفری هستم ‌بقیه موظف نیستن منو تحمل کنن

من تو سفر با بقیه کنار نمیام از ابشار و جنگل و پیاده روی های طولانی واسه رسیدن  به منظره های خاص خوشم نمیاد دلم میخواد استراحت کنم رستوران برم کافه برم  لب دریا برم یا هر منظره ای که نزدیکه و رسیدن بهش اسونه  تا هر ساعتی خواستم بخوابم هر ساعتی بیدار شدم برم شهر و بگردم  میدونم که درواقع تو سفر  نباید اینطوری باشم ولی نمیتونم 

😔              

من خودمو میشناسم برا همین فقط و فقط با شوهرم مسافرت میرم اون بلدنازمو بکشه هیچ وقت باکسی سفر نرفتم چ ...

عزیزم کار خوبی میکنی که انقدر درک و منطق داری، انشاالله ک بهتون خوش بگذره و سال خوب و پربرکتی داشته باشید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من تو سفر با بقیه کنار نمیام از ابشار و جنگل و پیاده روی های طولانی واسه رسیدن به منظره های خاص خوش ...

ت خود منی 

منم چون خودمو میشناسم با کسی هم سفر نمیشم چون بارهااا ضد حالشو خوردم

من از مسافرت خوشم میاد ولی ۱۵ ساله همش گله ای رفتیم مسافرت اسم مسافرت میاد جیغ میزنم همین دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم ایشون داشتن آبگوشت میپختن شوهرم گفت منم برم آبگوشتمون را بیارم اینجا بخوریم !!!! گفتم آخه دو تایی آبگوشت هست حالا فرق داشت یه چیزی 😑😑😑

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

من از مسافرت خوشم میاد ولی ۱۵ ساله همش گله ای رفتیم مسافرت اسم مسافرت میاد جیغ میزنم همین دیشب رفتیم ...

اووو چ حوصله ای داری این همه سال دسته جمعی… من اصلااا نمیتونم ادم مسافرت میره که ریلکس کنه اعصاب و روانش بهتر ش بهش خوش بگذره

هر چقدر همه بگن اوکی هستن تهششش ب هیچکس خوش نمیگذره