2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته بچه ها ترو خدا به هیچ پسری اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 36 پست
به خدا من بهش دل بستم بهم گفت عاشقتم من اصلا بهت دست نمیزنم 💔😭😭

ته همه عشقا هوسهه. ولی اینکه بخواد قبل ازدواج دس بزنه اونم بزور واقعا کار زشتیه.عاشقت نبوده ولش کن.بیخیاالش شو.سمتش نری باز گولشو بخوریا.ب حرف دلت گوش نده.منطقی باش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نیستم اهلش اونم بهم اصلا نگفت میخواد باهام اینکارو کنه💔💔

همین که تجربه کسب کردی و تونستی فرار کنی خیلی خوبه . ماجرا میتونست به خیلی بدتر از اینها ختم بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

توروخدا یکم بخونید 

توروخدا یکم اطلاعات کسب کنید در مورد جنس مکمل خودتون 

تورو خدا تاپیکام رو بخونید

توروخدا گول حرفای عاشقانه رو نخورید 

توروخدا رفتار و عملکرد طرف مهم باشه براتون 

توروخدا تو تاپیکام توضیح دادم بخونید بعد دارد رابطه بشید و تو رابطه زود احساسی نشید و طرق رو تجزیه و تحلیل کنید 

توروخدا تاپیک ( هدف پسرا از رابطه ) رو که زدم رو بخونید 

توروخدا 🤦‍♂️

خواهر من تو جامعه افراد گرگ صفت هستند که با لباس گوسفند میان سمتتون ولی ظاهر گوسفنده و باطن گرگ یعنی حرفاشون قشنگه ولی دست خودشون نیست اعمال و رفتارشون از وجودشون میاد 

پس وقتی یاد بگیری و بدونی فرق آدم عاشق و سواستفاده گر چیه همچین آسیبی نمی‌بینی 

این پسر که مشکل داشت و مقصر این اتفاق بد بود 

ولی شما ام ناخواسته‌ و چشم و گوش بسته وارد رابطه شدی و اعتماد کردی هم مقصری 

درسته اتفاق دردناکی بود ولی خداروشکر اتفاق بدی برات نیفتاد و متوجه شدی !

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
من نیستم اهلش اونم بهم اصلا نگفت میخواد باهام اینکارو کنه💔💔

ببین تو که قطعا سالمی ولی اینا خودشون نمیتونن کنترل کنن و اون دخترایی که باهاشون دوستن اکثرا رابطه دارند بعضیاشون خوب خودشونن تحت فشارم دخترا خب مشکلی نیست ولی تو عزیزم داستان فهمیدی مراقبت کن از خودت