2777
2789
اره الان من چه خاکی بریزم سرم

عزیزم دست بچتو بگیر برو درمانگاه 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برام دعا کنید اخه چرا هرچی مصیبت و بدبختی مال منه

چشم عزیزم باز خوبه اتفاق بدتری نیفتاده

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

شاید حرف شما درسته خدا منو ببخشه از رو درد و ناچاری هرچی ذهنم امد گفتم

کارت اشتباه بود حرفت تهمت شد تهمت هم تاوان داره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

ربطی به چشم نظر نداره ولی اگر اعتقاد داری به این موضوع هیچ چیزتون رو عمومی نکنین و جار نزنید که حال بدیهاتون رو بزارید به چشم نظر اطرافیانتون.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ربطی به چشم نظر نداره ولی اگر اعتقاد داری به این موضوع هیچ چیزتون رو عمومی نکنین و جار نزنید که حال ...

نه ابجی من اشتباه کردم یه چیزی گفتم وگرنه کجای زندگی من جای چشم خوردن داره