2777
2789
عنوان

تا خود صبح یک ثانیه نخابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 19 پست
درکت می‌کنم خواهر بودن اصلا خیلی مزخرفه

خیلیییییی،  

فقط اشک میریزم. 

هیچ کاری از دستم بر نمیاد 

بهش میگم کاش این اتفاقا برا من افتاده بود من بهتر مدیریت میکردم میگه هیچ وقت نگو ک کاش برا تو میوفتاد

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
خیلیییییی، فقط اشک میریزم. هیچ کاری از دستم بر نمیاد بهش میگم کاش این اتفاقا برا من افتاده بود من ب ...

ببین خواهرت دل رحمه دلسوزه ساده اس از دوست داشتن زیاد شوهرش رو برداره بالا بعد شوهره خواهرت رو شوت کرده فقط زمان بدین میفهمه آقاهه خودش هرزه های بیرون جز پول کندن هیچی نیستن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اینطور کن شوهر توام به زبون بیاد باز خوبه خواهرت غم خوار داره به تو اصلا فکرم نمیکنن زندگیتو بکن

دقیقااااا من اگ زندگیم به هم بپاشه همین خاهرم به هیچ جاش نیست،  اون فقط خودشو میبینهه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بابا خواهر منم یه شوهر داره یک ریال خرج زندگی نمیکنه تمام خرجشون رو پدرم داره میده خواهرمو کتک میزنه اصلا انگار یه مرد مجرده بچه ها مریض بشن واسش مهم نیست پدر و مادرم میبرن دکتر به بچه هاش فحش یاد میده به پدر و مادرم و من فحش میدن بچه هاش کلا از ما متنفر هستن خونه هم بابام خریده داده دوماد توش استراحت کنه خواهرمو تحریک میکنه اونم هر روز از پدر و مادرم پول میخواد اگه ندن میاد آبروریزی میکنه و تو حیاط فحش میده حاضر نیست از اون شوهر الدنگ جدا بشه با اینکه میدونه خیانت میکنه 

شما هم زیاد غصه خواهرمو نخور اینجور که زندگی خودتو ول کردی فردا زندگیت از هم میپاشه مطمئن باش به زور نمیشه کسی رو طلاق داد بعدا تلافی شو ازتون درمیاره با زندگی اون کاری نداشته باش فردا هر کار کنی بدبختت میکنه