2777
2789

تاجایی که میدونم کیسون از نظر امکانات و دسترسی بهتره ولی من نقشه های خونه هاشو دوست ندارم هسا رفتم خب از نظر دسترسی و امکانات خوب نیس مثل کیسون ولی نقشه های خونه هاش قشنگترن و اینکه کیسون گرونتر از هست هست 

تاجایی که میدونم کیسون از نظر امکانات و دسترسی بهتره ولی من نقشه های خونه هاشو دوست ندارم هسا رفتم خ ...

بله منم امروز رفتم از لحاظ دسترسی به مغازه و مرکز شهر کیسون بهتره. یه خونه قبمتشو خیلی کمتر مگه کیسون. ولی میگه تحویلش مرداده. من ترسیدم که مشکلی داشته باشه. 

بخاطر آشپزخونش میگی نقششو دوست نداری؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله منم امروز رفتم از لحاظ دسترسی به مغازه و مرکز شهر کیسون بهتره. یه خونه قبمتشو خیلی کمتر مگه کیسو ...

به نظرم سراغ غیرتحویلیا اصلا نرو چون تو اون منطقه کلاهبرداری زیاد اتفاق میفته حالا میگن تحویلش مرداده ولی خدا میدونه کی تحویل بدن 

ارع از نقشه آشپزخونه های کیسون خوشم نمیاد

به نظرم سراغ غیرتحویلیا اصلا نرو چون تو اون منطقه کلاهبرداری زیاد اتفاق میفته حالا میگن تحویلش مرداد ...

اگه یکسال دیگه هم تحویل بدن من راضیم ولی میترسم کلا دروغ باشه. میگه استعلام عمران بگیر و اینا‌ . نمیدونم چجوری میشه اعتماد کرد

اگه یکسال دیگه هم تحویل بدن من راضیم ولی میترسم کلا دروغ باشه. میگه استعلام عمران بگیر و اینا‌ . نمی ...

اتفاقا منم چندماه پیش میخاستم اونجا خونه بگیرم دقیقا همینارو گفتن منکه اعتماد نمیکنم بازم هرجور خودتون صلاح میدونید ان شاالله خیره

اتفاقا منم چندماه پیش میخاستم اونجا خونه بگیرم دقیقا همینارو گفتن منکه اعتماد نمیکنم بازم هرجور خودت ...

من تنها راهم برای خونه دار شدن همینه. شما هسا میخواستی بخری؟ پشیمون شدی؟

من تنها راهم برای خونه دار شدن همینه. شما هسا میخواستی بخری؟ پشیمون شدی؟

من میخواستم کلا تو پرند بخرم حالا هرکجاش که شد البته پولمم کم بود مثلا میشد تو هسا تحویلی بگیریم ولی گرونتر بود یا مثلا مپسا هم بود ولی گرون بودن حتی خامشم راضی بودم بگیرم ولی تحویلی ولی خب پولم نرسید ببخشید جسارت نباشه بودجه ات چقدره

من میخواستم کلا تو پرند بخرم حالا هرکجاش که شد البته پولمم کم بود مثلا میشد تو هسا تحویلی بگیریم ولی ...

من قبل عید پولم میرسید اشتباه کردم این دست اون دست کردم. الان گرونتر شده. بودجم حدود ۱۱۰۰. شما چی؟ الان با این پول میتونم هسا خام تحویلی بگیرم یا کیسون خام غیرتحویلی

من قبل عید پولم میرسید اشتباه کردم این دست اون دست کردم. الان گرونتر شده. بودجم حدود ۱۱۰۰. شما چی؟ ا ...

خواهر من برای این کار مهم چرا این دست اون دست کردی آخه بااین پولت قبل عید میتونستی بهترین خونه رو بخری حالا اشکال نداره ولی تروخدا دیگه معطل نکن زودتر بخر البته عجله نکن که خدای نکرده سرت کلاه بره دقت کن خونه ای بخر که سندش پنج برگی تاکید میکنم پنج برگی باشه استعلامم بگیر اونجا خونه هاش اکثرا پنج برگی یا سه برگسن که پنج برگیاش فقط معتبرن تک برگاشم که فقط فاز صفر و یک و سه ان که شخصی سازن و گرون این از این 

چندتا راه داری بااین پولت هم میتونی خام تحویلی بگیری هم تجهیز شده فقط باید بری خودت از نزدیک خونه رو ببینی بسته به سلیقه خودت داره یه کار دیگه ام میتونی بکنی مثلا یه خونه رهن دار بگیری این کارم میتونی بکنی

خواهر من برای این کار مهم چرا این دست اون دست کردی آخه بااین پولت قبل عید میتونستی بهترین خونه رو بخ ...

هفته بعد هر جور شده باید کارو تموم کنم. چون قیمتاش داره میره بالا. مرسی ار راهنمایی هات. من کیسون رو حقیقتا بخاطر اینکه اطرافش مغازه همه چی بود و همه جا آسفالت و مرتب بود خوشم اومد. فقط مشکلش آشپزخونشه.

شما چقد بودجه داشتی که نشد؟

هفته بعد هر جور شده باید کارو تموم کنم. چون قیمتاش داره میره بالا. مرسی ار راهنمایی هات. من کیسون رو ...

ان شاالله معامله سراسر سود داشته باشی عزیزم اره کیسون خوبه مشکل آشپزخونه شه که مهم نیس خواهر مهم خونس 

من آذرماه میخواستم بخرم ۸۰۰ بود پولم

ان شاالله معامله سراسر سود داشته باشی عزیزم اره کیسون خوبه مشکل آشپزخونه شه که مهم نیس خواهر مهم خون ...

وای من دی رفتم یکخوابه ۸۵۰ هسا بود. ۸۹۰ هم هسا۳ بود که تحویلی نبود. ولی امروز رفتم تحویل دادن. ولی دیگه ۸۹۰ نمیدن. ۱۰۷۰ میدن. کاش یه کم زور میشد بزنی وامی قرضی چیزی بخری

ان شاالله معامله سراسر سود داشته باشی عزیزم اره کیسون خوبه مشکل آشپزخونه شه که مهم نیس خواهر مهم خون ...

الان یه کیسون دیدم. دو خوابه ۸۳۰ سه خوابه ۸۹۰ میگه ولی تحویل چند ماه دیگه. ولی چون قیمتو پایین گفت من راستش ترسیدم گره ای داشته باشه