2777
2789
عنوان

رفتم خونه مادربزرگم دیدم بابام داره ظرف میشوره😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 39 پست
چه خوووبب😂من تا بحال ندیده بودم بابام و عموهام از اینکارا بکننتا به اون روز 😂

آره جدی ، همیشه به مامانم میگم قدر بدون😂😂

یه خورده داخل فرهنگ ما هنوز خیلی جا نیوفتاده ، برای همین برامون جالبه😑😂ولی همین که کمک مامانشون کردن خیلی خوبه ، خدا حفظشون کنه 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا چ همه گارد گرفتن ومیخان بحث علمی عقلی کنن منم خنده ام گرفت استاتر بامزه بود

همیشه بخندی عزیزم 😂

نمیدونم فازشون چیه تو این تاپیک میان از پدر و همسر خودشون میگن و تازه هشتگ مرد زندکی هم میزنن 

واقعه نمیدونن همچین حرفی تو این تاپیک توهین آمیز محسوب میشه ؟

آره جدی ، همیشه به مامانم میگم قدر بدون😂😂یه خورده داخل فرهنگ ما هنوز خیلی جا نیوفتاده ، برای همین ...

اقرین چون ندیدیم برامون جالبه خیلی 😂😂

دقیقااا خب فرهنگ خانواده ما اینه حالا تو خونه مردا کار نمیکنن ولی بیرون از خونه کاری و زرنگن و در حد توانشون رفاهیات خانواده رو فراهم میکنن

البته این تفکر تو نسل جدیدمون کمتر داره میشه من کاملا میبینم 

اقرین چون ندیدیم برامون جالبه خیلی 😂😂دقیقااا خب فرهنگ خانواده ما اینه حالا تو خونه مردا کار نمیکنن ...

دقیقا ، خیلی نادره😂😂

آره قبول دارم، کلا هم کار بیرون تقسیم شده و هم کار خونه

من خودم حس میکنم ظلمه مرد هم تنهایی صبح تا شب بیرون کار کنه هم خسته و کوفته کار خونه انجام بده😑😂

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
دقیقا ، خیلی نادره😂😂آره قبول دارم، کلا هم کار بیرون تقسیم شده و هم کار خونه من خودم حس میکنم ظلمه ...

بله دقیقا

همبن پدر و عمو های من حتی اگه زن شاغل هم داشته باشن بازم تمام مخارج خونه روخودشون میدن حتی پول تو جیبی هم میدن به همسر شاغل

ولی نسل جدید خیلی هاشون زن و شوهر همه کارها رو تقسیم میکنن

ما نمیتونیم بگیم کی کارش درسته کی غلط 

کی آدم زندکی هست کی نیست 

فقط کافیه سبک زندگی آدما مورد پسند خودشون باشه همین 

بنظر منم وقتی تامین مخارج خونه به عهده آقاست بهتره کارهای خونه به عهده خانم باشه 

۲ تا تاپیک اخیر کامنت نزاشتم چون به روزه و کلمنتها و درخولیت های زیادی برام مباد و توضیح و با محاسبه برای همه خسته کنندس 

من بلد شدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم ( سابت های : اهورا مشکان ازدواج ==== رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم 

پرینت گرفتم و محاسباتش را یاد گرفتم 

در گوگل بنویسی : اهورا مشکان ازدواج 

مباره 

طالع حستب میسه بعد نظر داد به پای این مرد بشینه یا نه