2777
2789
عنوان

زنداداشم به شوهرم نظر داره🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 104 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یکاری کن داداشت طلاقش بده

اسی اینجوری که متوجه شدم بیشتر به فکر زندگی خودت هستی تا داداشت خب یکم به اون داداشت هم فکر کن که زنش از نظر ذهنی بهش خیانت میکنه گناه داره بدبخت

خب یکاری کن داداشت طلاقش بدهاسی اینجوری که متوجه شدم بیشتر به فکر زندگی خودت هستی تا داداشت خب یکم ب ...

یعنی چی برم بهش بگم زنت به شوهرم چشم داره اینکه بدتره بزنه بلایی سرش بیاره چی 

اتفاقا یه بار دقیق یادم نیست چی بود خیلی طرف شوهر مو گرفت گفتم عجیب هوای شوهر منو داری سرخ و. سفید ش ...

ببین عزیزم به شوهرت و داداشت به هیچ وجه نگو نظر شوهرت متوجه بشه مردا بیشترشون خودشیفتن براشون نمیاد کسی عاشقشون بشه اوضاع بدتر میشه یه دفعه دیدی اونم عاشقش شد 

ولی چندتا داستان به فاصله یکی دوماه برا زن داداشت از زنای متاهل خرابی تعریف کن که وقتی یه مرد متاهل میبینن گل از گلشون میشکفه و احترام خرکی و عشوه خرکی میان  بگو یه بار رفتیم یه جایی رفتار طرف انقدر ضایع بود تا اومدیم سریع رفت آرایش کرد  هی برا شوهرم آب میاورد هی آقای فلانی آقای فلانی میکرد  شوهرم فهمید تا یه ماه همش میخندیدیم شوهرم میگفت این خرابا خانواده ندارن تربیتشون کنه 🤣باور کن دوسه بار اینجوری بگی برا اینکه از چشم شوهرت نیافته آدم میشه

ولی به نظرم فضا مجاری شوهرتو چک کن راحت ازین موضوع نگذر 

دست بجونبون تا زندگیت از بین نرفته 

سعی کن رفت و آمد هم نکنی باهاشون زندگیت مهم تره خونه باباتم وقتی برو که اون نیست حس میکنم میره مغازه شوهرت روزا به بهانه شوهرش اونجام کرم ریزی میکنه به نظرم بهتره حساب کتابشونو جدا کنن زودتر 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید

[QUOTE=376853348]ببین عزیزم به شوهرت و داداشت به هیچ وجه نگو نظر شوهرت متوجه بشه مردا بیشترشون خودشیفتن براشون نمیاد ...[/QUOTبا خط‌به خط حرفاتون‌موافقم  حتما اینکار. ها رو انجام میدم من‌زندگی مو دوست دارم ولی کوچک ترین لغزشی از شوهرم ببینم میرم فعلا این خانوم داره خود نمایی  میکنه  خانواده ها سنتی آن شاید هیچ وقت هیچ اتفاقی نیافته ولی این کارهاش رو مخمه

یعنی چی برم بهش بگم زنت به شوهرم چشم داره اینکه بدتره بزنه بلایی سرش بیاره چی

نه اینطوری نگو

کلا میگم اصلا فرض کن شوهرت هیچوقت به دام زن داداشت نیوفته

ولی خب داداشت در هر صورت زندگیش سوخته حتی اگر زندگی تو خراب نشه چون فکر زنش باهاش نیس

نه اینطوری نگوکلا میگم اصلا فرض کن شوهرت هیچوقت به دام زن داداشت نیوفتهولی خب داداشت در هر صورت زندگ ...

بله کلا جالبه اخه قلب و روح داداشمم‌ برده ،آنقدر از داداشم پیشش تعریف میکنه که حد نداره بعد جالبه که اینکار ها رو میکنه. بعد ممکنه مگه به عقل داداشم برسه زنش همچین موجود عجیبیه