2777
2789
عنوان

الان از کناز نامزدم بلند شدم یکم ارایش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگم شما شیو میکنید یا رفتید لیزر؟ من وقتی به این فکر میکنم هنوز. لیزر نرفتم تا چند وقت دییگم باید خ ...

هیچکدوم ژیلت😐 نه اصلا مهم نیست درحدی که خیلی مو پر و ناجور نباشه وگرنه یه ذره اشکال نداره اصلا نگاه نمیکنن 

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

خودمونو کشتیم با دغدغه های مشترکمون😂❤️اوووف کی میخوایم دست برداریم خدا میدونه🥲

اره بخدا

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
خط چشم توی خواب؟فردا ‌صبح که بیدار شدی؛ با یه روبالشی رنگی رنگی و یه صورت سیاه و نامرتب روبرو میشی!ت ...

خط چشمش پخش نمیشه

برا موی چرب اسکراب کن موهاتو من یه پیجی دارم ازش اسکراب و اسپری کنترل چربی گرفتم الان تقریبا یک ماه ...

موهام چرب نییت چجوری بگم لخت هست خیلی و کم پشت شده یکم پف نیست دلم خوش باشه

خط چشمش پخش نمیشه

رژلبت هم به روبالشی رنگ نمیده؟ پخش نمیشه؟ پاک نمیشه؟

بعد هم زن و شوهر در هر حالتی همدیگرو قراره ببینن. هر حالتی؛ مریضی؛ پیری؛ جوانی؛ سرحالی؛ خواب؛ صورت شسته شده و نشسته و حمام رفته و حمام نرفته و هر حالتی که که ممکنه هیچکس دیگه ای اون شخص رو نبینه.

فکر میکنی میتونی اینکارا رو همیشه و هرشب انجام بدی؟

تا کِی؟

آقایون همیشه دوش گرفته و شیو کرده و موهای مرتب و ...‌ هستن؟ نه .

خب طبیعی هم هست نباشن. خانمها هم همینن.