2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الکی برا خودتون گناه نسازید این چیزا رو باید از مرجع پرسید. ن بااحساس و دلی نظر دادهر چیزی اداب و قو ...

حسی و دلی جواب ندادم خانم

برو مبطلات روزه رو بخون 

کاشت ناخن و نماز نخوندن توش نیست 

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

مبطلات روزه:

خوردن 

آشامیدن 

ارضای جنسی 

عادت ماهانه 

کامل فرو بردن سر توی آب 

غبار و دود غلیظ در حلق 

استفراغ

عدم انجام غسل حیض و حنابت

دروغ بستن به خدا و پ

یامبر و ائمه 

بنظرت میشه روزه گرفت نماز رونخوند؟! اونم 2روز اونم بخاطر کاشت ناخن

اولا اینکه مبطلات روزه رو بالا نوشتم بخون 

دوما اینکه شما احساسی و دلی نظر میدید روزه بی نماز نمیشه 

وگرنه حکم این مورد مشخصه 

لطفا تاپیک من که تیترش«سر جدتون بیاید یکبار برای همیشه اینو توضیح بدم» رو بخون

حکم جدید ندید تورو خدا خیر با کاشت ناخن هیچ جوره نمیشه نماز خوند

حکم جدیدندادم ایشون گفت میخواد دوروز دیگه کاشت رو برداره گفتم این دوروز نمازش قضانشه،وگرنه بعد برداشتن احتمالا دوباره خوونده هاشم بایدقضا کنه،وکاشت حرامه ، کسی کاشته بایدسریع برداره اگه بهش براثر برداشتن آسیب بخوره مجبوره مدتی صبرکنه  باید تیمم هم بکنه دوباره بعدبرداشتن کاشت  قضاهم

کنه

درضمن بنده موافق حرام خدانیستم

حکم جدیدندادم ایشون گفت میخواد دوروز دیگه کاشت رو برداره گفتم این دوروز نمازش قضانشه،وگرنه بعد برداش ...

نمازی که با کاشت خونده بشه اصلا قبول نیست که قضا شدن و نشدنش مهم باشه!

نمازی که با کاشت خونده بشه اصلا قبول نیست که قضا شدن و نشدنش مهم باشه!

قبول شدنش رو که خدامیدونه،ازمرجع هم بپرسی میگه کاشت حرامه،امااین انجام داده حالا پشیمونه وبخاطر هرچیز منطقی نه احساسی نتوونه برداره مثلا ضرر جانی ،که بعضا ممکن آسیب جدی به دست وارد بشه تکلیف نمازش باتیمم هست واز دوباره احتمالا قضا هم داره

مثل کسی که مشروب خورده هم باید نمازشوبخوونه هم نمازش قبول نیست وحق ترک نداره،حالا ایشون گفت غسل گردنش نیست میخواد روزه بگیره که می توونسته،من کاشت رو تاییدنکردم خدانگهداره