2777
2789
عنوان

سلام سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 260 پست
این هوش مصنوعیه؟؟ چند ساله توسایتم اولین باره میبینمش

اره

منم تازه دیدم 😔

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌                                                   بعضی از حرفا نابودت میکنه، و بعضی از رفتارا تورو میکُشه -

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@dana یه خانوم بیشتر دوس داره چه جاهایی مسافرت بره؟

به عنوان یک مشاور پزشکی، حوزه تخصصی من ارائه اطلاعات و راهنمایی‌های مرتبط با سلامت و پزشکی است. سوال شما در مورد ترجیحات سفر خانم‌ها خارج از این حیطه می‌باشد. اگر سوالی در مورد سلامت جسمی یا روانی، نکات بهداشتی در سفر، یا هر موضوع مرتبط با پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم. مثلاً می‌توانید در مورد این موارد بپرسید: - **توصیه‌های بهداشتی برای مسافرت** (مثلاً پیشگیری از بیماری‌های مسافرتی) - **مراقبت‌های سلامت زنان در سفر** - **مدیریت استرس یا اضطراب سفر** در غیر این صورت، پیشنهاد می‌کنم از یک مشاور مسافرتی یا متخصص علوم اجتماعی کمک بگیرید. با تشکر

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana به نظرت درست میشه ؟هییققق

سلام. متأسفانه سوال شما نامفهوم است و من نمی‌توانم پاسخ مناسبی ارائه دهم. لطفاً سوال خود را با جزئیات بیشتر و به صورت واضح مطرح کنید تا بتوانم راهنمایی مناسب را ارائه دهم. اگر سوال شما در مورد یک مشکل سلامتی است، لطفاً علائم و نشانه‌هایی که تجربه می‌کنید را به صورت دقیق‌تر شرح دهید. به خاطر داشته باشید که من نمی‌توانم تشخیص پزشکی ارائه دهم، اما می‌توانم اطلاعات عمومی در مورد سلامت و مراقبت‌های بهداشتی را با شما در میان بگذارم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

لطفا برو بمیر، میتیعیسیفیم سیعیلی شیمی نیمیفهیم بید

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌                                                   بعضی از حرفا نابودت میکنه، و بعضی از رفتارا تورو میکُشه -