2777
2789
جهنم وجود نداره ب نظر من چرا کاری میکنن ک بنده خدا از خدا بترسه خدایی ک بندشو انقد دوس داره هیچوقت ع ...

خداروشکر پس از فردا دزدی و حرام خوری و زنا و قتل و مال یتیم خوری و ... ازاده چون فرقی نداره انجام بدی یا ن😍😍😍🤔☺️🫡🙂

وایییی چرا هر چی میشه پا اینارو میکشین وسط خا اون داعشی اگ ب خدا ایمان داشت ک این وضعش نبود

خودشون رو که موحد میدونند...

به هر حال تکلیفشون چیه اگر جهنم وجود نداره؟‌

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی چرا هر چی میشه پا اینارو میکشین وسط خا اون داعشی اگ ب خدا ایمان داشت ک این وضعش نبود

خب نکشیم وسط؟ کی از اینا حرومی تر و بی رحم تر؟؟

شما گفتی جهنم وجود نداره

اینا رو لابد یه گوشه از بهست خبس میکنن و آب و غذا بهشون نمیدن فقط!!

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
بیشتر ببینید
خودشون رو که موحد میدونند...به هر حال تکلیفشون چیه اگر جهنم وجود نداره؟‌

سلام عزیزم😍😍

ارادت

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
بیشتر ببینید

من بچگی خاب دیدم یجایی ام توی صف درااااز ی چیزی مثل پرونده دستمه ابتدای صف ی میز بززززززرگ محاکمه بود پایه های میز تا آسمون میرفت و خود میز معلوم نبود تو خاب فکر میکردم خدا پشت اون میزه نوبت من که شد پروندمو دادم بعد نمیدونم چیشد منو بردن جهنم با غل و زنجیر ب ی تخت چوبی بستنم عذابم دادن با آتیش و...بعد من فرار کردم ی سری ملکه عذاب بودن سیاه بودن دنبالم اومدن منم پرواز میکردم تا اینکه رسیدم به ی پل اون ملکه های عذاب دیگه ازون پل نتونستن رد بشن من رد شدم رسیدم ابتدای بهشت

اونجا درخت و چیز خاصی نداشت ولی عذابی هم درکار نبود آرامش خوبی داشت یذره خیلییی کم چمن داشت اما اون دور دست هارو نگاه کردم دیدم هرچی جلو تر میره سرسبز تر میشه اون ته ته انقدر درخت و فلان داشت رنگش به سیاهی میزد ولی من دیگه جایگاهم همون اول بهشت بود

الان بعد ساااال ها این خاب یادمه میگم نکنه اول میرم جهنم بعد ی مدت ک عذاب کشیدم میرم بهشت؟ ازینکه همون اولای بهشت بمونم ناراحتم همیشه میگم خدا این خابو بم نشون داده که سرنوشتمو عوض کنم و بتونم تو بهشت جایگاه بهتری کسب کنم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

جهنم وجود نداره ب نظر من چرا کاری میکنن ک بنده خدا از خدا بترسه خدایی ک بندشو انقد دوس داره هیچوقت ع ...

بنده ای ک نافرمانی فرق میکنه. عین شیطان نافرمانی کرد عاقبتش چیشد!؟ 

سلام عزیزم😍😍ارادت

سلام دوست خوبم

عزیزید  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بیشتر ببینید

همه ی ما بچه شیعه ها ان شالله میریم بهشت نهایت،

فقط توقف داریم یکی

یکی زودتر

یکی دیرتر

پاک میشیم و میریم

دعا کنیم همینجا طاهربشبم خدا پاک و پاکیزه مارو ببره

بیشتر ببینید
پا اینا وسط هستشما میگی جهنم یا محل عذاب وجود نداره منم پرسیدم تکلیف اینا چی میشه

اینا همین ک وضعشون اینجوریه خودش عذابه

وقتی بنده رها شده خدا باشی یعنی داری عذاب میکشی

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂