2777
2789
آدم نباید از خدا بترسه چرا باید از این حجم از عظمتو مهربونیو بخشندگی ترسید؟! کسی ک از روی ترس از خدا ...

اتفاوت تقوا یعنی یه سری از گناها رو به خاطر ترس از خدا انجام ندی از خدا مثل هیتلر نمی ترسن ولی کسی که بی پروا هر گناهی رو انجام میده باید از عدالت خدا بترسه  

آدم نباید از خدا بترسه چرا باید از این حجم از عظمتو مهربونیو بخشندگی ترسید؟! کسی ک از روی ترس از خدا ...

گناه کردن بسته ب درجات ایمان فرد داره یکی ایمانش ضعیفتره از ترس جهنم گناه نمیکنه یکی دیگ ن بخاطر خدا گناه نمیکنه 

تو طول زندگی هم میشه ایمان رو تقویت کرد و بخاطر خدا گناه نکرد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من بچگی خاب دیدم یجایی ام توی صف درااااز ی چیزی مثل پرونده دستمه ابتدای صف ی میز بززززززرگ محاکمه بو ...

پس سعی کن بهتر بشی احترام به والدین خیییلی مهمه اگه رعایتش کنی اون بالایی

همه آدما در نهایت میرن بهشت منتهی اندازه گناهانشون عذاب میکشن بعد میرن

جهنم فیها خالدون !

بعضی ها کلا تو جهنم میمونن البته

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
بیشتر ببینید
پس سعی کن بهتر بشی احترام به والدین خیییلی مهمه اگه رعایتش کنی اون بالایی

خدا کمکم کنه نذر کردم مامانم سرطانش خوب شه تمام بدی هامو ب پدر مادرم جبران کنم کف پاشونم ببوسم انشاءالله آمیییییین برای مامانم صلوات میفرستین؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بنده ای ک نافرمانی فرق میکنه. عین شیطان نافرمانی کرد عاقبتش چیشد!؟

از خدا رانده شد ب قول خودشون 

آدمایی ام ک ظلم میکنن بنده رها شده خدان وگرنه بنده ی خوبه خدا هیچوقت ظلم نمیکنع

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂

اینا همین ک وضعشون اینجوریه خودش عذابهوقتی بنده رها شده خدا باشی یعنی داری عذاب میکشی

نمیدونم منطق شما چیه ولی شما اگه خدا رو قبول داری پس آیات قران هم باید قبول داشته باشی اونجا نوشته جهنم هست ی نمونش سوره واقعه رو معنیشو بخونی متوجه میشی 

اینا همین ک وضعشون اینجوریه خودش عذابهوقتی بنده رها شده خدا باشی یعنی داری عذاب میکشی

اینکه شما بزرگوار میفرمایی درسته منم‌شنیدم . بله!

ولی اینها تقاص کار بدشون و ظلم و جورشون رو باید رو باید بدن دیگه ... 

وقتی بهشت هست برای پاداش انسانهای خوب 

پس قطعا جایی برای جزای انسانهای بد هم باید باشه 

اینها که باهم یکجا جمع نمیشن

دور از عدالته خداست . یکم فکر کنین بزرگوار

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

جهنم فیها خالدون !بعضی ها کلا تو جهنم میمونن البته

اونا دیگه شقی ترین آحاد بشرن 

یا کسایی که گناهان خیلی بزرگ میکنن

مثل آسیب رسوندن به عده زیادی 

یا طلسم و جادو برای مردم گرفتن 

و...

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!