2777
2789
عنوان

راجب پسرا سوال دارید💥

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچکدوممم اینستا فالوش کن نخ بده

اینستا شو ندارم😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
بفرمایین پسر با اخلاق و خوب از نظر خانمهاچه جور پسریه!!

این برای هر شخص متفاوته 

اما بخوام کلی بگم پسری که مودب باشه و هدفمند بنظرم خانوما رو تحت تاثیر قرار میده

توجه و احترام هم خیلی مهمه 

یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔

خیلی صبور باشه 

خانم ناز می‌کنه نازشو بکشه نه اینکه اونم قهر کنه 

برای خانوادش ارزش قائل باشه اما نه اینکه جایگاه زنشو فراموش کنه 

کسی که منو بفهمه استاد فلسفست!

چرا پسر عمم بهم چشمک زد؟منم جدی و با چهره عصبی نگاش کردم ناراحت شدمیخواست امتحانم کنه؟

خب سوالم ازت اینکه ک چرا بیشتر توضیح نمیدی؟

بعضیا کلا زیاد با اعضای بدنشون حرف میزنن 

مثل همین چشمک زدن و نگاه کردن

ازت خوشش میاد؟ چی شد ک فکر کردی علت خاصی داره چشمک زدنش؟

پسری که ببخشید  لاش  ی نباشه 

با حیا باشه 

به روز باشه   البته دین و ایمون حالیش شه 

از نظر من البته نظر هرکی متفاوته 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
کراشته؟غیر مستقیم اعتراف کنو سعی کن تابلو نکنی که دوستش داری

میدونی آخه فرصت زیاد نیست شاید یک  فرصت پیش بیاد ببینیم همو 

تو همین باید قلاب بندازم 😅

بیشتر ببینید
پسری که ببخشید لاش ی نباشه با حیا باشه به روز باشه البته دین و ایمون حالیش شه از نظر من البته نظ ...

ممنون که پاسخ دادین . صلوات هم فرستادم 

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

خب سوالم ازت اینکه ک چرا بیشتر توضیح نمیدی؟بعضیا کلا زیاد با اعضای بدنشون حرف میزنن مثل همین چشمک زد ...

من وایساده بودم آشپزخونه اونم تو پذیرایی بود بعد من همینجوری داشتم نگاش میکردم عادی. اونم چشمک زد منم اول جدی نگاش کردم بعد کارمو کردم😂

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

ممنون که پاسخ دادین . صلوات هم فرستادم

خواهش میکنم🌸 

ممنون منم براتون صلوات فرستادم 

بیشتر ببینید
چی میشه بعد اون هم محبت و عشقی ک میکنید دختر رو رها میکنیداون از اول انتخاب نکرده ک با شما باشه ولی ...

ببین سعی کن دست نیافتنی باشی 

ابراز علاقه و محبت کلامی نشان بر علاقه نیست 

گاهی وقتا میخوان به دستت بیارن و بعدش خداحافظ

فقط با عمل یک آدم بفهم چقدر میخوادت

پسری ک پیشنهاد عاطفیمو قبول نکرد و مغرور بازی دراورداما تا پروفایلمو عوض میکنم اونم عوض میکنهفهمیده ...

ببین ترخدا از این آدم دوری کن

سمی ترین پسرا همینان

با دست پس میزنن با پا پیش میکشن

بهت اهمیت نمیده رسما گفته نمیخوادت اما چکت میکنه...