2777
2789
عنوان

بنظرتون من خیلی بدجنسم

240 بازدید | 10 پست

دخترم و پسر داداشمم هم سنن جفتشون 

من هر وقت میرم بیرون با دخترم 

براش کلی خوراکی میخرم 

بیشتر وقتا هم با با داداشم و اینا اینور و اونور میریم 

تا حالا نشده ببینم زنداداشم چیزی برا بچش بخره 

و من همش از خوردنی های دخترم بهش میدم 

امشب واقعا خیلی حرصم گرفت 

بازم بیرون بودیم و بازم من کلی چیز خریدم و دوباره همشو مجبور شدم بش بدم 

کلا دختر من خیلی ادا داره تو خوردن و کلا زیاد نمیخوره 

ولی ماشالا پسراونا بخوره و شده ب زورهم از دست دخترم در میاره 

هم از خودم بدم میاد هم واقعا زورم میاد ک دخترمو میزنه و یا ب زور ازش میگیره 

جفتشون 2 سالن

نه بدجنس نیستی، حق داری

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب اگه اینقد حرصت میگیره باهم نرین بیرون بنظرم چندتا خوراکی اینقد مهم نیست تو فکر نکن که داری برای مامانش میخری بزار به پای بچه ی برادرت اونم دوسالشه اصن انتظاری نیست بخواد مودبانه رفتار کنه کلا کودک تواین سن هیچ‌فهمی به خوب و بد نداره یه نکته ی دیکه اینحوری که شما میگین انگار زیادی خوراکی میخرین از بیرون خواهرانه پیشنهاد میکنم این کارو نکنیم به معنای واقعی مثل سم میمونن خوراکیای بیرون همش رنگ و اسانس و مواد نکهدارنده 

دلم نمیاد برا دخترم نخرم

خب پس حرص هم نخور عزیزم

چون نمیتونی یه بچه ۲ ساله که بچه خودت هم نیست و تربیت کنی

میتونی کمتر رفت و آمدکنی

یا اگه هم خریدی خوراکی کمتر بخر که دخترت بتونه همش و بخوره و مثل همون رو هم برای بچع برادرت بخر

عین خواهرمن بچه هامون کوچیک بودن مدام خوراکی بچه اشم من تهیه میکردم باورت میشه به بچه کوچیک توگردش لباس نمی‌آورد  بچه اش کثیف کاری می‌کرد لباس بچه منوتنش می‌کرد من مجبوربودم دو دست لباس بردارم یادم تابچه ام بی لباس ،بی غذانمونه یادم افتادحرصم گرفت

اولا که رفتار بچهاتون کاملا طبیعیه. حالا یکی بدغذاست و یکی خوش خوراک... به هرحال هردو طبیعی هستن. 

دوماً شما هم به عنوان عمه اگر بهش خوراکی ندی عیبه. خوب کاری میکنی براش می‌خری. منم عمه هستم می‌دونم که وظیفمه گاهی برای بچه‌ای برادرم خوراکی بگیرم مخصوصا وقتی با هم بیرونیم. 

سوماً زن داداشت احتمالا جلوی شما چیزی برای بچش نمیخره که تو بخری. در واقع میشه حدس زد که خسیسه و میخواد وقتی شما حضور دارین، شما خوراکی بگیری برا بچش و پول خودشو بذاره واسه وقتی که تنها هستن. که خب شخصیتش همینه و نمیشه تغییرش داد. 

اصلا خوراکی نخر که داری خودت عادت داری میدی به بد غذا کردن به ات 

تو این سن طبیعی رفتارای بچه ها بنظرم خوراکی نگیر 

بیرون هم میرین سعی کن میوه یا ابمیوه های طبیعی براشون بگیری اگه زیاد اذیت میکنه بیرون رفتن باهاشون رو به حداقل برسون

برا زنداداست نمیگیری ک حرص بخوری برا بچه داداشته اونم دوسالشع کوچیکه مگ میدونه باید چطور رفتار کنه🥲 بعدشم کمتر خوراکی بگیر بچتو دوس داری به فکر سلامتیش باش

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.