2777
2789

مخصوصا این هفت که راجب ازدواج هست همش. بخاطر پول دخترش رو داده به کشور دیگه ای یا میگه دخترم دکوریه و به زیبای دختراش مینازه چقدر خواستگار دارن دختراش من خودم پسرم ولی کیه که دوست نداشته باشه ازدواج کنه ولی وقتی منطقی فکر میکنم میبینم اگه دختری هم باشه که با این اوضاع باهام سازگار باشه پس خودم چی چقدر خودم عذاب بکشم اون بنده خدا هم خسته میشه. آخه الان یه جوون چطور میتونه ازدواج کنه خودم سه سال خاطر یه دختری و خواستم بخاطر شرایط بد اقتصادی هیچ وقت نتونستم بگم بهش بعد یه مرد چهل ساله میاد یه دختر بیست ساله میگیره تو فیلم یا اینکه توی بعضی از سریالا چقد بروز هستن وسایل خونه و سرو وضع و ماشیناشون چقدر گرون قیمت مخصوصا این سریالا که هفتگی میاد بیرون والا من که توی واقعیت نگاه میکنم درسته عصر تکنولوژیه ولی چه فایده زمانی عصر تکنولوژی هست که شما بر فرض یخچال خونتون رو دو سه سالی یبار عوض کنی گوشیت رو به محض اینکه مدل بالاتر اون مارک میاد بلافاصله عوض کنی نه اینکه یخچال مال ۱۵ سال پیش باشه قالی مال ده سال پیش نا شکری نمیکنم بازم خدارو هزار مرتبه شکر ولی میگم اینا با این کاراشون مردم رو بیشتر سمت چشم و هم چشمی میبرن حداقل هیچی نمیکنن واس مردم دقشون ندن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین برادر همه ی اینا رو که گفتی قبول...

اوضاع بدی شده قبول...

ولی من بهت قول میدم اگه یه دختری پیدا بشه که خوبم باشه به قول نقی دکوری دختر باشه... همه چیش خوب باشه...   حتی اوضاع مالیشبالاتر باشه .... بعد بیاد بگه من هییییییچی نمیخوام  ازت.... هیچییییییی....  حتی حلقه ام نمیخوام مهریه که اصلا ....   عروسی که ابدا و.....

این تویی که میگی نه ....  بهت قول میدم..

پسرا هییییییچ وقت دختری رو که چیزی ازشون نخواد رد نمی‌خوان..  هرچند که همه جا از پر توقعی دخترا می‌نالند ولی واقعا خوششون میاد 

چون سخت میگیرید زندگیو من حاضر بودم با هیچی نامزد کنم با کسی ک میخواستم اما خودش قبول نکرد

خواهر من بخدا لیلی و مجنونم میبودیم لیلی بعد یه مدت اگه نیاز مالیش بر طرف نمیشد مجنون رو با لگد بیرون میکرد از خونه ببین زندگی تکراری میشه پول هست که باعث میشه روزای تکراری بهت بد نگذره 

خوب ساده بگیرید ازدواج کنید چرا باید هرسال عوض بشه؟دور از همه اخرش مرگه چرا باید خوشی رو فدای مادیات ...

من که واسم فرقی نمیکنه ولی مردم مادی گرا شدن دنبال لقمه آماده اند 

خواهر من بخدا لیلی و مجنونم میبودیم لیلی بعد یه مدت اگه نیاز مالیش بر طرف نمیشد مجنون رو با لگد بیرو ...

دیگه مگه میشه هیچی درنیارید؟ اگه شهرتون ضعیفه شهرتونو عوض کنید برید ی جای صنعتی کفش ۳۰ تومنه خیلیا با این پول زندگی میکنن

دیگه پسره باید یکم بجنبه یا ن؟

ببین برادر همه ی اینا رو که گفتی قبول...اوضاع بدی شده قبول...ولی من بهت قول میدم اگه یه دختری پیدا ب ...

نه والا من که اصلا خوشم از پر توقعی دخترا نمیاد میگم که الان باید ثمره بدی بعد خاطر خواه بشی بعدشم چنین دختری کجاعه بخدا همه کمبود های خونه پدرشون رو از پسر میخوان اگه پدرشونم دارا باشه باز توقع دارن از پدرشون سرتر باشه پسره دخترا اصلا درک نمیکنن پسر ها رو هر چند بنظرم مقصر خونواده دختر هستن شاید پسر و دختر خیلی راحت‌تر از اینا با هم کنار بیان اگه خونواده ها دنبال چشم و هم چشمی نباشن