2777
2789

بچها من سه چارسال پیش عاشق کسی میشم ک اولش شدیدا بهم محبت کرد و وقتی دید وابستش شدم

خیلی اذیتم کرد باز یه تایمی محبت و ی تایم توهین و اذیت

من پدرمو تازه از دس داده بودم و درگیر این مرد شدم

جوری که بعضی شبا انقدگریه میکردم و ازشدت حال بد به دیوار اتاقم منت میکردم ارومم کنه

عشق یک طرفه نابودم کرد و خب مقصر اصلی اون بود

من ی دختر۲۰ساله ک الوده عشق شدم و احساسی رفتار میکردم منطق و عقل کاملا از دس داده بودم

بماند که برای فرار از این درد رفتیم ی جای دور یک ماه بعد خبر ازدواجشو شنیدم

من درس خوندنو شروع کردم و کار کردم و کار و کار و سرمو گرم کردم با این چیزا 

حتی مامانمو شیش ماه یبار میبینم هنوزم

وارتباطمو با یکی از بهترین دوستام که با اون اقا ارتباط داشت قط کردم یکساله کاملللل

و ب خودم زمان دادم بهترتربشم

ت این مدت اصلا ت رابطه نرفتم

چن روز پیش با دوستم اشتی کردم

خبر از اون شخص بهم داد 

برگ ریزون ترین خبر بود برام

البته ک باور نکردم ینی همه احساس و قلبم مرده

کوه یخم بی اعتمادم و فقط عقلمه م تصمیم میگیره قلبم کاملا خفع شده اماااا

بهم گف ک اون شخص خبر داده ؛ پشیمونه از همه چی

از ازدواحش از اینک منو از دس داده

حالش بده دوستم میگف خیلییی حالش بده نابودشده و

گفته برگردم ب قبل یه لحظ ام از دستش نمیدم

گفته قراره کلا از این شهر بره

البته من ک ی شهر دیگم و فرقی برام نداره اما

😂😂😂برام خنده دار و احمقانس

امشب عجیبه ک ب این موضوع فکر کردم و اینجا دارم ب شما میگم

اما میخام بگم کارما وجود داره بچها

خدا میبینه و امکان نداره کسی دل بشکنه و تقاصشو پس نده

من که اعتقاد ندارم به کارما و این چیزا

بخدا هس

کارما اصن جهنم

ولی خدا هست 

من برگام ریخته این ادم هنوز مونده تا تاوان بده ولی میخام بگم ت این هفته دو نفر از کسایی ک بهم کردن ت ۶ساله گزشته ، ازم معذرت خاستن

کسایی ک حتی فکرشم نمیتونستم بکنم روزی پشیمون بشن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کاش خانواده شوهر منم تقاص پس بدن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اگ دلتو بشکنن و تقصیر داشته باشنمیدنقسم میخورم ی شب یاد این کامنتم میفتیچون خدا حق مظلومو از ظالم می ...

انقدر مادرشوهرم نیش زد بهم حسادت خواهرشوهرم کاری کردن پنج ساله دیگه کامل قطع ارتباطم ولی شنیدم زندگیشون خیلی خوبه اقوام دور هستن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

انقدر مادرشوهرم نیش زد بهم حسادت خواهرشوهرم کاری کردن پنج ساله دیگه کامل قطع ارتباطم ولی شنیدم زندگی ...

وایسا و ببین چی میشه

من ک مطمعنم اگ بد کردن بد میبینن

من خودم امشب بد دلم گرف 

دیرشده برای اینک پشیمون بشه

میخاد بره شمال زندگی کنه💔💔

قلبمو پیر کرد

ن گزاشت من زندگی کنم

ن خودش زندگی کرد

خیلی اذیت شدم و الانم بروز نمیدم اما 

کاش دنیا ی جور دیگه ای میچرخید

منم پارسال پدرم رو از دست دادم ۵ ۶ ماه بعد با یکی ب قصد ازدواج آشنا شدم مامانم هم خبر داشت قرار بود بیان خواستگاری در عرض یکی دوماه خیلی بیرون رفتیم خیلی بهش وابسته شدم و حالم خوب شد اما بخاطر حرف صد من ی غاز مشاور پا پس کشید 

۴ ماه گذشته ولی من نتونستم فراموشش کنم نابود شدم. بعد اون در عرض ۸ مله هم پدرمو از دست دادم هم ی عشق نافرجام داشتم

بنظرت تاوان میده یا این ی اتفاق طبیعیه😔😔

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
وایسا و ببین چی میشهمن ک مطمعنم اگ بد کردن بد میبیننمن خودم امشب بد دلم گرف دیرشده برای اینک پشیمون ...

میفهمم چی میگی خدا به دلت آرامش بده همینکه پیشرفت کردی و تونستی رو پاهای خودت وایسی خیلی مهمه خودتو دست کم نگیر

منم پارسال پدرم رو از دست دادم ۵ ۶ ماه بعد با یکی ب قصد ازدواج آشنا شدم مامانم هم خبر داشت قرار بود ...

قلبتو زده خورد کرده معلومه ک میده

من قلبا ازش نگذشتم 

گفتم نمیگذرم ازت و دارم میبینم چی ب روزش اومده

کارایی ک اون بامن کرد بدیاش 

وای وای خدایا

اشکایی ک من ریختم 

یک هزارمشو هنو تجربه نکرده

دختر اگه واقعا اذیت شدی و نابودت کرده روحی روانی جسمی هرچیییی

معلومه ک تاوان میده شک نکن

میفهمم چی میگی خدا به دلت آرامش بده همینکه پیشرفت کردی و تونستی رو پاهای خودت وایسی خیلی مهمه خودتو ...

قربونت عزیزم

ایشالا خدا ب شماهم ارامش و خوشبختی زیاد بده

خدا بزرگتر از چیزیه ک فکرشو میکنیم

امیدوارم امشبو یادم بره و بازم بتونم ادامه بدم

چون انگار حالم خوب نیس

اگ دلتو بشکنن و تقصیر داشته باشنمیدنقسم میخورم ی شب یاد این کامنتم میفتیچون خدا حق مظلومو از ظالم می ...

خدا حق مظلوم رو از ظالم میگیره 👌

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

قربونت عزیزمایشالا خدا ب شماهم ارامش و خوشبختی زیاد بدهخدا بزرگتر از چیزیه ک فکرشو میکنیمامیدوارم ام ...

ممنون عزیزم.زمان حلال همه چی هست دوباره برمیگردی به حال قبل و کار و زندگی سرگرمت میکنه