2777
2789
عنوان

پریدن از خواب و احساس غم شدید

93 بازدید | 13 پست

دوستان من دوستم مادر و پدرش فوت کردن

بعد از فوت مادرش حدودا ۲ سال میگذره

اونوقت دوست من دیشب به من میگفت این ساعت صبح گاهی از خواب میپره و یاد مادرش میوفته

و به شدت دلش میگیره و میزنه زیر گریه

الان به من پیام داده

میگه بازم حالم خوش نیست

کسی بوده همچین تجربه ای داشته باشه؟

نمیدونید چرا اینطور میشه؟

دعا کنید خدا به دلش ارامش بیشتری بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر و روان دوستت آشفته هست منم وقتی ناراحتم و تو فکرم اینجور میشم غم بی مادری کم غمی نیست کهبا گذشت زمان کم بشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بهش پیشنهاد کن قبل از خواب در حد سه چهار دقیقه مدیتیشن انجام بده و بعد از اون بدون چک کردن گوشی با همون آرامشی که به دست آورده بخوابه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
تو رو خدا برا سلامتی مامانم دعا کنید زود حالش خوب بشه

چشم عزیزم شما هم واسه خواهر من دعاکن الهی سلامت و تندرست سالیان سال سایه شون بالای سرتون باشه الهی امین🙏🙏

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اخه بعد از فوت مادرش اطرافیان هم خیلی اذیتش کردن

همین که میگم عزیزم فکر و خیال خیلی بد هست آرامش تو زندگی آدم خیلی مهمه نمیدونم چی بهت پیشنهاد بدم چون خودم هم مثل دوستت هستم