2777
2789
عنوان

خواستگارم هم برای دختر عموم رفته هم دختر دایی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 50 پست
ببین چیز بدی نیستا ولی یه جوریه به نظرم ، خودت مشکل نداری مثلاچند روز دیگه اونا بگن طرف اومد خواستگا ...

خوب اون ها رد نکردن که خاستگار من رد کرده خوشش نیومده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ها از اولش نمیدونستید دارید همین جوری قضاوت میکنید ..دارم میگم مامان خودم فرستاده و همه معیار ها ...

من نفهمیدم چرا وقتی کیس خوبی بود مامانتون فرستاده برای کس دیگه؟ 

خواستگار شما چ معیارهایی دارن

نمیدونم والا  و لی ما الان دو جلسه باهم حرف زدیم و قرار شده رفت آمد کنیم به شناخت برسیم ...

و میدونم از اون ها خوشش نیومده و من نگران حال اون دونفر هستم 

من نفهمیدم چرا وقتی کیس خوبی بود مامانتون فرستاده برای کس دیگه؟

چون دوست مامانم و خالم با خالم صمیمی تر به اون گفته برای من ولی خالم یه جوری به ما میگفت که ما رد کنیم یا خودش رد میکرد 

اون دخترها هم میخندن میگن این پسره شبیه حبیب تو لیسانس هاست خواستگاری کل فامیل اومد آخرم دست خالی بر ...

ایشالا که همین جوری بگن . یوخت ناراحت نشن دلشوت بشکنه 

نمیدونم والا و لی ما الان دو جلسه باهم حرف زدیم و قرار شده رفت آمد کنیم به شناخت برسیم ...و میدونم ...

حس میکنم سنتون کمه ، حتما همه جوانب رو در نظر بگیر همه چیز رو ، بعد ازدواج کن لطفا ، در مورد کوچیکترین مسائل هم صحبت کنین ببین تفاهم دارین یا نه شاید چیزی الان برات معیار نباشه ولی بعد ازدواج خیلی برات مهم بشه

ویژگی های اون آقا چیهارزشش رو داره

من بای آدم که نه دوسش داشتم نع معیار هاو داشت نه از نظر فرهنگی به من میخورد قرار بود ازدواج کنم تا تاپیک کاش هست بخوای بخونی .

ولی الان که این آقا اومده متوجه شدم مرد یعنی چی فرهنگ یعنی چی علاقه یعنی چی .

به نظر خودم همه معیار هامو داره